Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Ljusnevägen

Ljusnevägen 1B, Stockholm

Välkommen till oss

Marie Granberg, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

För dig som är vuxen med Prader Willi Syndrom (PWS)

Attendo Ljusnevägen är en gruppbostad i Stockholm för dig som är vuxen med Prader Willi Syndrom (PWS). Huset har en stor trädgård, där vi har egna odlingslotter.

Attendo Ljusnevägen har sex fullvärdiga lägenheter med sovrum, kök och vardagsrum. Gruppbostaden har stora gemensamma utrymmen i form av matrum, vardagsrum och aktivitetsrum. Här finns personal dygnet runt.

Omsorg

Deltar aktivt i planering av aktiviteter

Alla som bor här är delaktiga i att utforma sina egna genomförandeplaner och deltar aktivt i planering av aktiviteter av olika slag. Verksamheten har ett nära samarbete med vårdgivare som vårdcentral, sjukhus och psykiatri. Alla boende har minst två stödpersoner.

Medarbetare

Specialkompetens inom Prader- Willi syndrom

Hos oss arbetar medarbetare med specialkompetens inom Prader- Willi syndrom, det vill säga inom flera olika områden som till exempel kost, samtalsmetodik, nätverksarbete och motion. Vi ger utbildningar och föreläser om syndromet samt tar emot studiebesök.

Kontakta oss för att få vår utbildningskatalog.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2789091,"lng":18.1372572},"content":"<h4>Attendo Ljusnevägen, Gruppbostad för vuxna i Bagarmossen, Stockholm</h4><p>Ljusnevägen 1B </br> 128 48 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2789091,18.1372572' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Ljusnevägen 1B,
128 48 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving