Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Lupingatan

Lupingatan 1, Höganäs

Välkommen till oss

Sheri Sylejmani, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska, Afgahnska
Byggt år
2017

Boendet

Boende som vänder sig till personer som tillhör PK1

Attendo Lupingatan 1 i Höganäs, ett gruppboende med 6 lägenheter alla med egen uteplats som vänder sig till personer som tillhör Personkrets 1.

Gruppboendet ligger belägen i utkanten av den Höganäs som ligger vackert på Kullhalvön, med tillgång allmänna kommunikations medel runt husknuten. Närhet till vacker natur med finns stövområde och hav.

Inom enheten finns sex egna lägenheter på 1 plan och en del har tillgång till egen uteplats. Tillgång finns även till gemensamma utrymmen.

Omsorg

Öppna och lyhörda för dina behov

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver hjälp med att t.ex. handla, besöka läkare eller tandläkare.

De flesta boende har någon form av dagverksamhet. Fritiden ägnas sedan åt en mängd olika aktiviteter såsom bad, bowling, utflykter, bio och dans. Allt utifrån individuella önskemål!

Medarbetare

Medarbetare dygnet runt

På enheterna finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer, även sjuksköterska finns tillhands vid behov. Verksamheten leds av verksamhetschef och biträdande verksamhetschef samt platsansvarig. En kvalitetssamordnare ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelse- och avvikelsehantering.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.1784256,"lng":12.5553224},"content":"<h4>Attendo Lupingatan, gruppbostäder för vuxna i Höganäs</h4><p>Lupingatan 1 </br> 263 36 Höganäs </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.1784256,12.5553224' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Lupingatan 1,
263 36 Höganäs
Skånes län

Öppna vägbeskriving