Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Malmbergavägen

Malmbergavägen 2, Södertälje

Välkommen till oss

Millie Lindroth, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Gruppbostäder Vuxna
Antal platser
6
Rumsstorlek
43 kvm
Talade språk
Svenska

Boendet

Nybyggd gruppbostad

Attendo Malmbergavägen i Södertälje är en nybyggd och modern gruppbostad för dig som behöver särskilt stöd och service i din vardag och tillhör personkrets 1 inom LSS. 

Gruppbostaden består av ett enplanshus som innefattar sex fullvärdiga lägenheter om cirka 43 kvm. De gemensamma utrymmena finns i var sin del av huset där köket vetter mot uteplats och vardagsrum mot grönområde. På uteplatsen har vi utemöbler och gemensam grill till allas förfogande.

Oavsett vilken hjälp du behöver, ansvarar vi för att omsorg, aktiviteter och bemötande blir både personligt och professionellt anpassade efter dina önskemål och behov. Hos oss kan du leva ett liv på dina egna villkor och samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra.

 

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Vi hjälper dig att planera din vardag så att den blir som du vill ha den. Vi finns även till för att stötta vid speciella tillfällen som vid fest eller semester. Hos oss får du en stödperson som ser till att även de andra i personalgruppen vet hur den plan och de mål ni kommit fram till ser ut. All personal är där för att ge just dig bästa möjliga service och hjälp.

Gemensamma middagar

På Attendo Malmbergavägen har de boende tillsammans bestämt att de önskar att ha gemensamma middagar. Måltiderna är en viktig del av den sociala samvaron och gemenskapen på gruppbostaden det är en av dagens höjdpunkter.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.214099,"lng":17.63983},"content":"<h4>Attendo Malmbergavägen, Gruppbostad för vuxna i Södertälje</h4><p>Malmbergavägen 2 </br> 152 52 Södertälje </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.214099,17.63983' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Malmbergavägen 2,
152 52 Södertälje
Stockholms län

Öppna vägbeskriving