Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Milstensvägen

Milstensvägen 53, Uppsala

Välkommen till oss

Shawder Rashed , Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Gruppbostäder Vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska
Byggt år
2013

Boendet

Uppmuntrar till social gemenskap med olika aktiviteter

Gruppboendet Attendo Milstensvägen ligger i utkanten av Uppsala med närhet till naturen och bara tio minuters promenad till en stor handelsplats med butiker och restauranger.

Boendet har fem trivsamma lägenheter i olika storlekar och en stor, öppen baslägenhet med gemensamma utrymmen i samma hus.

Du väljer själv om personalen ska stötta dig i din lägenhet eller om du vill komma till basen för sällskap och stöd. Vi uppmuntrar till social gemenskap med olika aktiviteter i basen såsom filmkvällar och gemensamma middagar. På helgerna har vi olika aktiviteter och utflykter som vi planerar tillsammans. Ibland tillsammans med andra och ibland själv med en personal. Boendet har en egen minibuss för utflykter, inköp med mera. Det finns tillgång till personal dygnet runt och bemanningen anpassas efter behovet i gruppen.

Omsorg & aktiviteter

Fokus på att motivera och uppmuntra färdigheter

Alla har en egen kontaktperson som har lite extra ansvar för dig, dina behov, önskningar och kontakter med anhöriga, myndigheter mm. På Milstenen får du stöd och service med det du behöver hjälp med, tillsammans sätter vi också mål om du har saker du vill utvecklas i och träna på. Vi fokuserar på att motivera, träna på och uppmuntra färdigheter som förenklar för dig inom alla områden i livet. Vi strävar efter att skapa trygghet genom struktur och förutsägbarhet i vardagen samt alltid ett gott bemötande.

På Milstenen uppmuntrar vi till ett aktivt liv och ett deltagande i samhällets kulturutbud. Du är själv med och påverkar de gemensamma och individuella aktiviteterna genom bl.a. boendemöten och samtal med din kontaktperson. Milstenen är beläget i utkanten av Uppsala vilket gör att det är nära till både stadsliv och natur.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.8511369,"lng":17.5485584},"content":"<h4>Attendo Milstensvägen, Gruppbostad för vuxna i Uppsala</h4><p>Milstensvägen 53 </br> 752 67 Uppsala </br> Uppsala län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.8511369,17.5485584' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Milstensvägen 53,
752 67 Uppsala
Uppsala län

Öppna vägbeskriving