Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Nimbus Barn- och Ungdomsboende

Skjutbanevägen 33, Lund

Välkommen till oss

Helene Mårtensson, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Boende för barn och ungdom, Funktionsnedsättning för barn & unga
Antal platser
4
Talade språk
Svenska, Albanska, Engelska, Serbokratiska, Spanska
Byggt år
1990

Boendet

Ett barn- och ungdomsboende i hemtrevlig miljö

Attendo Nimbus barn- och ungdomsboende är beläget på norra Fäladen nära Lunds centrum i en hemtrevlig miljö med ljusa fina boenderum. Vardagsrum och kök finns att tillgå för gemensamma måltider och aktiviteter om så önskas.

Huset omges av en fint uppvuxen trädgård med mysig uteplats under tak och snoezelrum/filmrum i separat byggnad på tomten.

Omsorg

Möter varje boendes individuella behov och intressen

Attendo Nimbus Barn- och Ungdomsboende är en flexibel verksamhet där vi har möjlighet att möta varje boendes individuella behov och intressen i allt från fritidsaktiviteter till dagliga önskemål. Vi gör ofta utflykter till närliggande utflyktmål, utför fritidsaktiviteter tillsammans, besöker närliggande affär eller åker buss ner till stan. Vi eftersträvar delaktighet och inflytande för våra boende ungdomar i allt från matlagning till att välja film vid gemensam filmstund.

Medarbetare

Pedagogik utifrån TEACCH-modellen

På Attendo Nimbus barn- och ungdomsboende jobbar vi med tydliggörande pedagogik utifrån TEACCH-modellen. Medarbetarna har kunskap och förståelse för olika behov och bemöter våra boende under de villkor och det stöd som behövs i olika situationer. Medarbetarna har utbildning och får handledning i arbetssättet.

Vi arbetar med kompetens, flexibilitet och engagemang!

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.7279405,"lng":13.1857792},"content":"<h4>Attendo Nimbus Barn- och ungdomsboende i Lund</h4><p>Skjutbanevägen 33 </br> 226 49 Lund </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.7279405,13.1857792' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Skjutbanevägen 33,
226 49 Lund
Skånes län

Öppna vägbeskriving