Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Nissastigen

Rusthållarvägen 2-4, Stockholm

Välkommen till oss

Annina Fines, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Talade språk
Svenska

Boendet

Personal tillgänglig dygnet runt

Attendo Nissastigens gruppbostad ligger i Bagarmossen i södra Stockholm med närheten till naturen och bra kommunikationer. Verksamheten bedrivs på uppdrag av Skarpnäcks stadsdelsförvaltning. Verksamheten är inriktad mot personer med måttliga eller grava funktionshinder.

På Nissastigen bor du i en egen lägenhet med all-/sovrum, kök, badrum och en egen balkong. Du har också tillgång till gemensamhetsutrymmet där du kan umgås med andra boende om du så önskar. Det finns alltid personal tillgänglig dygnet runt.

Medarbetare

Engagerad och kompetent personal

Hos oss arbetar engagerad och kompetent personal som finns här för att du ska få det stöd som just du behöver. I boendet får du en kontaktman som du planerar dina aktiviteter, ditt stöd och serviceinsatser med. Boendet har en platsansvarig som samordnar arbetet.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2811168,"lng":18.1231953},"content":"<h4>Attendo Nissastigen, Gruppbostad för vuxna i Bagarmossen, Stockholm</h4><p>Rusthållarvägen 2-4 </br> 128 41 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2811168,18.1231953' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Rusthållarvägen 2-4,
128 41 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving