Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Nysättravägen

Nysättravägen 7, Södertälje

Välkommen till oss

Christine Maison, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska
Byggt år
2016

Boendet

För vuxna med Prader Willi Syndrom (PWS)

Attendo Nysättravägens gruppbostad är ett boende för dig som är vuxen med Prader Willi Syndrom (PWS). Vi öppnade 1 december 2016 i en helt nybyggd tvåplansvilla belägen i Brunnsäng, Södertälje.

Nysättravägens gruppbostad har 6 moderna, fullt utrustade lägenheter med  wi-fi och digital tv-lösning. Lägenheterna har en öppen planlösning med sovrum, köksavdelning vardagsrum och stora badrum. Gruppbostaden har ett gemensamt vardagsrum och matrum för samtal och gemensamma aktiviteter kvällstid.

Gruppbostaden är belägen nära promenadstråk, bad och ett litet centrum.

Medarbetare

Stödassistenter med specialintresse

Medarbetarna är stödassistenter med specialintresse för kost, motion, kreativ fritid.

I nära samarbete med Ljusnevägens gruppbostad i Bagarmossen, Stockholm, utbildas personalen i PWS-metodik.

Omsorg

Strukturerad vardag med utrymme att växa

På Nysättravägen är verksamheten anpassad för personer med PWS med individuellt anpassad kost, bemanning dygnet runt, nära samarbete med vårdgivare och psykiatri. Verksamheten bygger en strukturerad vardag med utrymme att växa och utvecklas med stöd av en lyhörd och respektfull personalgrupp, där varje individs önskemål och behov tillgodoses.

Vi strävar efter att alla ska vara med och kunna påverka verksamheten både i grupp, genom boendemöten och individuellt, genom regelbundna stödpersonsamtal. Aktiviteter och friskvård är en hörnsten och en central del i verksamheten.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2106449,"lng":17.6282625},"content":"<h4>Attendo Nysättravägen, Gruppbostad för vuxna i Södertälje</h4><p>Nysättravägen 7 </br> 152 49 Södertälje </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2106449,17.6282625' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Nysättravägen 7,
152 49 Södertälje
Stockholms län

Öppna vägbeskriving