Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Öbergsgatan

Öbergsgatan 12, Eskilstuna

Välkommen till oss

Magnus Björk, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Gruppbostäder Vuxna
Antal platser
6
Rumsstorlek
43 kvm
Talade språk
Svenska, Engelska

Boendet

Nybyggt, centralt och naturnära

Attendo Öbergsgatan är en nybyggd och anpassad gruppbostad i Eskilstuna kommun. Verksamheten vänder sig till personer som har beslut enligt LSS och som tillhör personkrets 1. Attendo Öbergsgatans gruppboende är centralt beläget med endast en promenad till centrum samt Eskilstunaån, idrottsplats och naturreservat.

Lägenheterna är byggda med hög standard på ca 43 kvm med fullutrustat kök och toalett. Lägenheterna är utformade med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för en öppen och harmonisk känsla. Dessa är disponerade i en nybyggd tvåvåningsvilla med gemensamma utrymmen och en gemensam trädgård. Vissa av lägenheterna har även egen uteplats.

Omsorg

Erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor

Alla som bor på Attendo Öbergsgatan får en kontaktperson och en omvårdnadsansvarig sjuksköterska.

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Du som bor hos oss väljer själv om du vill få stöd av personal i din bostad eller om du vill vara i gemensamhetsutrymmet och få stöd och sällskap.

Omsorg på Öbergsgatan handlar om att vi utgår från den enskildes önskemål. Varje boende har en genomförandeplan som upprättas tillsammans med medarbetare. Den anger hur insatserna ska utformas så att det blir utifrån de önskemål och förväntningar som finns.

Medarbetare

Kunniga medarbetare

Verksamheten leds av en trygg verksamhetschef och våra medarbetare består av stödassistenter och stödbiträden med en relevant utbildning och lång erfarenhet inom LSS. 

Det finns även sjuksköterska att tillgå dygnet runt alla dagara i veckan.

 

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.381948,"lng":16.514663},"content":"<h4>Attendo Öbergsgatan, gruppbostad för vuxna i Eskilstuna</h4><p>Öbergsgatan 12 </br> 633 44 Eskilstuna </br> Södermanlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.381948,16.514663' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Öbergsgatan 12,
633 44 Eskilstuna
Södermanlands län

Öppna vägbeskriving