Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Öbergsgatan

Öbergsgatan 12, Eskilstuna

Välkommen till oss

Camilla Bergholm, Verksamhetschef

Hej, jag heter Camilla Bergholm och jag ansvarar för Öbergsgatan. Varmt välkommen att kontakta mig om du vill bo hos oss eller om du vill jobba här!

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Gruppbostäder Vuxna
Antal platser
6
Rumsstorlek
43 kvm
Talade språk
Teckenspråk, Svenska, Engelska

Boendet

Nybyggt, centralt och naturnära

Attendo Öbergsgatan i Eskilstuna öppnar i maj 2022 och kommer vara en gruppbostad med teckenspråkig miljö. Gruppbostaden öppnar enligt LSS 9§9 personkrets 1, och vänder sig till döva/hörselskadade eller andra som av någon anledning använder teckenspråk som första språk. Vi kommer att ha en teckenspråkig verksamhetschef, personalgrupp samt sjuksköterska.

Här finns 6 ljusa fina lägenheter med egen balkong eller uteplats. Öbergsgatan ligger centralt med närhet till de mesta.

Omsorg

Erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor

Alla som bor på Attendo Öbergsgatan får en kontaktperson och en omvårdnadsansvarig sjuksköterska.

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Du som bor hos oss väljer själv om du vill få stöd av personal i din bostad eller om du vill vara i gemensamhetsutrymmet och få stöd och sällskap.

Omsorg på Öbergsgatan handlar om att vi utgår från den enskildes önskemål. Varje boende har en genomförandeplan som upprättas tillsammans med medarbetare. Den anger hur insatserna ska utformas så att det blir utifrån de önskemål och förväntningar som finns.

Medarbetare

Kunniga medarbetare

Verksamheten leds av en trygg verksamhetschef och våra medarbetare består av stödassistenter och stödbiträden med en relevant utbildning och lång erfarenhet inom LSS. 

Det finns även sjuksköterska att tillgå dygnet runt alla dagara i veckan.

 

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.381948,"lng":16.514663},"content":"<h4>Attendo Öbergsgatan, gruppbostad för vuxna i Eskilstuna</h4><p>Öbergsgatan 12 </br> 633 44 Eskilstuna </br> Södermanlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.381948,16.514663' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Öbergsgatan 12,
633 44 Eskilstuna
Södermanlands län

Öppna vägbeskriving