Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Örby

Gamla Magelungsvägen 14, Stockholm

Välkommen till oss

Anna Sjöman, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Korttidsboende Vuxna
Talade språk
Svenska

Boendet

Korttidsboende nära grönområden

Attendo Örby korttidshem är placerat i en villa i direkt anslutning till park och grönområden. Vårt mål är att göra din vistelse här så positiv som möjligt och det gör vi bland annat genom att ordna med aktiviteter och laga god mat. Vi är lyhörda för dina önskemål och utgår från dig när vi planerar aktiviteter. Vårt projekt inom tydliggörande pedagogik ger dig en möjlighet att få ett skräddarsytt kognitivt stöd.

Omsorg

Tydliggörande pedagogik

Attendo Örby erbjuder korttidsvistelse enligt LSS. Vår verksamhet är anpassad till dig som är mellan 18-65 och behöver kognitivt samt funktionellt stöd. Vi ser alltid till den enskildes förmågor och förutsättningar och vi arbetar utifrån tydliggörande pedagogik.

Medarbetare

Samarbete i medarbetargruppen

Hos oss finns en verksamhetschef och utbildade stödassistenter och stödbiträden. Personalen samarbetar mycket med daglig verksamhet, närstående och habiliteringen för att samordna insatserna kring de boende på ett optimalt sätt.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.271624,"lng":18.019216},"content":"<h4>Attendo Örby, Korttidsboende för vuxna i Älvsjö, Stockholm</h4><p>Gamla Magelungsvägen 14 </br> 125 43 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.271624,18.019216' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Gamla Magelungsvägen 14,
125 43 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving