Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Petrejusvägen

Petrejusvägen 15, Stockholm

Välkommen till oss

Younes Echelhi, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska

Boendet

Ett aktivt liv

Attendo Petrejusvägens gruppbostad ligger i Hammarbyhöjden utanför Stockholm. Petrejusvägen har sex fullvärdiga lägenheter med uteplats. Gruppbostaden har även gemensamma utrymmen att umgås på. Här finns det personal att tillgå dygnet runt.

Gruppbostaden erbjuder ett aktivt liv med bio, teater, utställningar och utflykter där personalstöd ges utifrån individuella behov. Du som bor här kan påverka ditt eget liv och utveckling och lever så självständigt som möjligt.

Omsorg

Alla deltar aktivt i planering

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Alla som bor här är delaktiga i att utforma sina egna genomförandeplaner och deltar aktivt i planering av aktiviteter av olika slag. Verksamheten har ett nära samarbete med olika vårdgivare och alla boende har minst två stödpersoner.

Medarbetare

Engagerade och motiverade medarbetare

Hos oss arbetar engagerade och motiverade medarbetare med bred erfarenhet av olika funktionshinder. Personalen har tät kontakt med arbetsplatser, anhöriga och brukarnas övriga nätverk.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2977644,"lng":18.0938721},"content":"<h4>Attendo Petrejusvägen, Gruppbostad för vuxna i Hammarbyhöjden, Stockholm</h4><p>Petrejusvägen 15 </br> 121 36 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2977644,18.0938721' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Petrejusvägen 15,
121 36 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving