Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Pilvingegatan

Pilvingegatan 26-28, Skarpnäck

Välkommen till oss

Ulrika Claesson, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Nära till naturen

Attendo Pilvingens gruppbostad ligger i Skarpnäck. Gruppbostaden är för dig som har en funktionsnedsättning och vill ha nära tillgång till personal. Här är det nära till naturen och det är också nära till bussar och tunnelbana.

På Pilvingen finns fem lägenheter med vardagsrum, kök, badrum och uteplats. Det finns även gemensamma utrymmen att träffas och umgås. På den gemensamma uteplatsen kan du grilla på somrarna tillsammans med andra som bor i huset. Gruppbostaden ligger i ett flerfamiljshus.

Omsorg

Du ska få det stöd du behöver

Grunden för vårt arbetssätt kan sammanfattas med stödpersonskap och genomförandeplan. Stödpersonen är särskilt ansvarig för att bevaka att du får stöd med det du behöver. Genomförandeplanen beskriver för personalen vad du behöver hjälp med och vad just du tycker är viktigt.

Medarbetare

Varierad kompetens och relevant utbildning

Medarbetargruppen har en varierad kompetens och relevant utbildning. Till det kommer särskilda verksamhetsnära utbildningar med inriktning mot tydliggörande pedagogik. Även särskilda utbildningsinsatser kring t.ex funktionshinder och åldrande genomförs.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2683424,"lng":18.1248188},"content":"<h4>Attendo Pilvingegatan, Gruppbostad för vuxna i Skarpnäck, Stockholm</h4><p>Pilvingegatan 26-28 </br> 128 35 Skarpnäck </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2683424,18.1248188' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Pilvingegatan 26-28,
128 35 Skarpnäck
Stockholms län

Öppna vägbeskriving