Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Pimpelgatan

Pimpelgatan 15, Södertälje

Välkommen till oss

Millie Lindroth, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Rumsstorlek
43 kvm
Talade språk
Svenska

Boendet

Nybyggd gruppbostad

Attendo Pimpelgatans gruppbostad är ett nybyggt och modernt boende i Södertälje för dig som behöver särskilt stöd och service i din vardag. Boendet tillhör personkrets 1 inom LSS.

Gruppbostaden är ett enplanshus som innefattar sex fullvärdiga lägenheter om ca 43 kvm. De gemensamma utrymmena finns i var sin del av huset där köket vetter mot uteplats och vardagsrum mot grönområde. På uteplatsen har vi utemöbler och gemensam grill till allas förfogande.

Omsorg & Aktiviteter

Omsorg på ditt sätt

Oavsett vilken hjälp du behöver, ansvarar vi för att omsorg, aktiviteter och bemötande blir både personligt och professionellt anpassade efter dina önskemål och behov. På vår gruppbostad kan du leva ett liv på dina egna villkor och samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Vi hjälper dig att planera din vardag så att den blir som du vill ha den. Vi finns även till för att stötta vid speciella tillfällen som vid fest eller semester. Hos oss får du en stödperson som ser till att även de andra i personalgruppen vet hur den plan och de mål ni kommit fram till ser ut. All personal är där för att ge just dig bästa möjliga service och hjälp.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.19798,"lng":17.685044},"content":"<h4>Attendo Pimpelgatan, gruppbostäder för vuxna i Södertälje</h4><p>Pimpelgatan 15 </br> 152 59 Södertälje </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.19798,17.685044' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Pimpelgatan 15,
152 59 Södertälje
Stockholms län

Öppna vägbeskriving