Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Pumpmakaregatan

Pumpmakaregatan 5, Örkelljunga

Välkommen till oss

Sheri Sylejmani, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
10
Talade språk
Svenska, Afgahnska
Byggt år
2011

Boendet

Verksamheten tar emot vuxna boende från 18 år

Attendo LSS servicelägenheter i Örkelljunga ligger på Pumpmakaregatan i ett villaområde i natursköna Örkelljunga. Verksamheten tar emot vuxna boende från 18 år. Pumpmakaregatan ligger nära Örkelljunga centrum där det finns livsmedelsaffär, blomsterhandel, pizzeria, apotek, vårdcentral med mera. Vi driver även Attendo bed & breakfast och Gästis i centrala Örkelljunga som är en daglig verksamhet kopplad till Attendo Pumpmakaregatan.

På Attendo Pumpmakaregatan finns tio lägenheter. Samtliga lägenheter har egen ingång, kök, badrum, toalett samt egen altan. Du och de andra som bor här har även tillgång till gemensamma utrymmen där man kan umgås med varandra.

Omsorg

Arbetar med TEACCH-modellen

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårt arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Vi arbetar med TEACCH-modellen.

Medarbetare

Medarbetare dygnet runt

På Attendo Pumpmakaregatan finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Med fokus på det som fungerar, stärks du som person och får en ökad självständighet. Vid behov finns även tillgång till sjuksköterska.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.2887132,"lng":13.2703598},"content":"<h4>Attendo Pumpmakaregatan, gruppbostäder för vuxna i Örkelljunga</h4><p>Pumpmakaregatan 5 </br> 286 31 Örkelljunga </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.2887132,13.2703598' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Pumpmakaregatan 5,
286 31 Örkelljunga
Skånes län

Öppna vägbeskriving