Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Rönnbergastigen

Rönnbergastigen 5, Västerås

Välkommen till oss

Joakim Svanhult, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Bra bussförbindelser och nära vatten

Attendo Rönnbergastigens gruppbostad ligger på Klockartorpet i Västerås. I omgivningen finns både grönområden med närhet till Mälaren, affärer och bibliotek. Det finns även bra bussförbindelser samt restauranger på gångavstånd. 

Huset består av fem lägenheter på markplan samt gemensamutrymme i form av vardagsrum och kök vi har även en stor gemensam uteplats. Varje lägenhet har en egen köksdel och egen uteplats. Här får du möblera lägenheten själv efter tycke och smak. Runt huset finns en stor härlig trädgård.

Här tränar vi ledrörelse med dig för att upprätthålla rörelser samt öka och bevara kroppskännedomen.

Omsorg

Du bestämmer över din dag

Du har en stödperson ur personalgruppen som värnar lite extra om dig och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vi hjälper dig att få rätt hjälpmedel och habilitering genom nära samarbete med HAB. Du bestämmer hur din dag och dina mål ska se ut, vi finns som stöd och hjälper dig med genomförandet.

Medarbetare

Medarbetare inom olika områden

Personalgruppen består av undersköterskor, barnskötare och vårdare. Under dagtid måndag till fredag finns en sjuksköterska på plats, övrig tid finns sjuksköterska tillgänglig från Attendos sjuksköterskejour.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.61249,"lng":16.585314},"content":"<h4>Attendo Rönnbergastigen, Gruppbostad för vuxna i Västerås</h4><p>Rönnbergastigen 5 </br> 723 46 Västerås </br> Västmanlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.61249,16.585314' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Rönnbergastigen 5,
723 46 Västerås
Västmanlands län

Öppna vägbeskriving