Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Roshagen

Jungfrusundsvägen 75 G, Ekerö

Välkommen till oss

Sofia Gustafsson Jogefält, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Rumsstorlek
46 kvm
Talade språk
Svenska

Boendet

Naturskönt område på Ekerö

Roshagens servicebostad ligger i Skärvik på Ekerö nära det natursköna fritidsområdet Jungfrusundsåsen. Serviceboendet består av sex lägenheter i tre enplanshus. Du bor i en egen lägenhet är på cirka 46 kvadratmeter. Den har kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning, toalett och dusch samt uteplats. Du har tillgång till en servicelägenhet för umgänge, gemensamma aktiviteter mm.

Cirka 100 meter från Roshagens servicebostad finns en busshållplats där man tar bussen till Skärvik. Bilparkering finns i anslutning till boendet. Cirka tio minuters bilfärd bort ligger Ekerö centrum med service, butiker, med mera. Vi har nära till naturen och omges av cykel- och promenadvägar.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Omsorg

Behov och önskemål som styr vårt arbete

På Attendo Roshagen vill vi att du ska få leva så självständigt som möjligt, samtidigt som du ska känna dig trygg med den service vi omger dig med. Det är dina behov och önskemål som styr vårt arbete och vi är noga med att respektera dina åsikter och din unika personlighet. Boendet är bemannat dygnet runt, året om, och på nätterna har vi sovande jour.

Roshagens serviceboende inom LSS vänder sig till dig med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt med eventuella psykiatriska tilläggsdiagnoser. Vi är speciellt inriktade på ADHD/ADD, Aspergers syndrom och autism.

Medarbetare

Erfarenhet och kunskap

På Roshagen finns cirka åtta medarbetare (alla anställningsformer). Våra medarbetare har erfarenhet och kunskap för att arbeta med målgruppen. De har relevant utbildning inom social omsorg i form av till exempel omvårdnadsprogram, KY-utbildning inom social omsorg eller socionomutbildning.

Måltider

Matglädje

Du lagar maten i din egen lägenhet och får hjälp i köket om du behöver. Helger och högtider kan vi erbjuda gemensamt firande med mat och dryck. Finns det intresse så bjuder vi in anhöriga och legala företrädare till gemensamma eller enskilda träffar någon gång per år.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2706974,"lng":17.8121869},"content":"<h4>Attendo Roshagen, Gruppbostad för vuxna i Ekerö, Stockholm</h4><p>Jungfrusundsvägen 75 G </br> 178 38 Ekerö </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2706974,17.8121869' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Jungfrusundsvägen 75 G,
178 38 Ekerö
Stockholms län

Öppna vägbeskriving