Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Skarabacken

Skarabacken 3, Stockholm

Välkommen till oss

Christina Sundstrom, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Gruppbostäder Vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Tillgång till personal dygnet runt

Attendo Skarabackens gruppbostad ligger i Hammarbyhöjden och är till för dig som har en funktionsnedsättning och vill ha tillgång till personal dygnet runt. Du har nära till naturen och tunnelbanan och kan snabbt vara inne i stan om du så önskar.

På Attendo Skarabacken finns fem lägenheter med vardagsrum, sovalkov, kök och badrum. En del av lägenheterna har även balkong. Du och de andra som bor här har tillgång till gemensamma utrymmen där ni kan umgås. Det finns även en fin gemensam altan som vetter mot gården och en skogsbacke. Gruppbostaden ligger i ett flerfamiljshus.

Medarbetare

Kunskap om personer med funktionsnedsättning

På Skarabacken finns det personal dygnet runt. Arbetet leds av en verksamhetschef som har sitt kontor på en av enheterna i närheten. Personalen som arbetar här har långvarig erfarenhet och kunskap om personer med funktionsnedsättning. Personalen har ofta ett extra ansvarsområde som t.ex platsansvar, kvalitetssamordning eller dokumentations och värderingsansvar.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2943599,"lng":18.0939572},"content":"<h4>Attendo Skarabacken, Gruppbostad för vuxna i Hammarbyhöjden, Stockholm</h4><p>Skarabacken 3 </br> 121 48 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2943599,18.0939572' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Skarabacken 3,
121 48 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving