Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Slalomvägen

Slalomvägen 3, Enköping

Välkommen till oss

Tore Fridén, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska, Engelska
Byggt år
2018

Boendet

Gruppbostad i naturskönt område

Under hösten 2019 öppnade Attendo Slalomvägen, en ny anpassad gruppbostad i det natursköna området Bredsand strax utanför Enköping. Området erbjuder närhet till både strand, badplats, friluftsområde, minigolfbana, restaurang och uteservering.

Bredsand är ett lugnt och naturskönt område där man njuta av lugnet. Boendet är en enplansvilla med sex stycken anpassade lägenheter och gemensam sällskapsutrymme. Lägenheterna har full utrustat kök med sovrum och eget badrum samt en egen uteplats.

Omsorg & Aktiviteter

Egen kontaktperson

Alla som bor här får en egen kontaktperson som har lite extra ansvar för dig, dina behov och önskningar. Vi stöttar även vid kontakter med anhöriga, myndigheter m.m. Här får du stöd och service med det du behöver hjälp med, tillsammans sätter vi även mål om du har saker du vill utvecklas i och träna på.

Medarbetare

Arbetar tillsammans som ett team

Arbetet på Slalomvägen leds och fördelas av verksamhetschef.

Våra medarbetare består av stödassistenter och stödbiträden med en relevant utbildning och gedingen erfarenhet inom LSS. Det arbetar både män och kvinnor i arbetsgruppen. Våra medarbetare får intern handledning och i vissa fall tas extern handledning in.

Verksamhetschef och arbetsgruppen arbetar tillsammans som ett team.

Personal finns på plats dygnet runt med sovande jour nattetid. Sjuksköterska finns att tillgå alla dagar i veckan. 

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.6196673,"lng":17.0758528},"content":"<h4>Attendo Slalomvägen, Gruppbostad för vuxna i Bredsand, Enköping</h4><p>Slalomvägen 3 </br> 749 48 Enköping </br> Uppsala län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.6196673,17.0758528' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Slalomvägen 3,
749 48 Enköping
Uppsala län

Öppna vägbeskriving