Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Stadsrådsvägen

Statsrådsvägen 14, Stockholm

Välkommen till oss

Annina Fines, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Individuellt anpassat stöd efter dina önskemål

Attendo Stadsrådsvägens gruppbostad ligger i en fristående villa med en stor trädgård i ett lummigt villakvarter i Kärrtorp. Vi erbjuder ett boende för dig som behöver särskilt stöd och service i din vardag. Boendet är nära till centrum med buss och tunnelbaneförbindelser.

Gruppbostaden har fem lägenheter som alla har ett rum och kök, i huset finns även ett gemensamt kök, vardagsrum och stor altan. Det finns även en stor trädgård där vi odlar blommor och grönsaker. På sensommaren kan du plocka plommon, hallon och äpplen.

Medarbetare

Kontaktmannaskap och genomförandeplan

Personalgruppen består av erfarna och kompetenta personer med särskilda kunskaper inom kognitiva funktionsnedsättningar och teckenkommunikation. Våra medarbetare kompletterar varandras befintliga kunskaper för att på så sätt få en varierad kompetens inom gruppen.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2785098,"lng":18.1145563},"content":"<h4>Attendo Stadsrådsvägen, Gruppbostad för vuxna i Kärrtorp, Stockholm</h4><p>Statsrådsvägen 14 </br> 128 38 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2785098,18.1145563' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Statsrådsvägen 14,
128 38 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving