Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Stureby

Långåkersvägen 41, Stockholm

Välkommen till oss

Anna Sjöman, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Korttidsboende Barn & Ungdomar, Funktionsnedsättning för barn & unga
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Stor trädgård för vilda lekar

Attendo Stureby korttidshem är beläget i en villa i ett lugnt område söder om Stockholm. Korttidshemmet har plats för fem ungdomar.

Runt korttidshemmet har vi en stor trädgård där vi har möjlighet att utföra många olika aktiviteter samt både bio- och multimediarum för interaktiva dataspel.

Omsorg

Kontaktmannaskap och pedagogiska arbetssätt

Vi erbjuder korttidsvistelse enligt LSS efter den enskildes behov i anpassade lokaler. Verksamheten vänder sig till barn och unga vuxna mellan 11-21 år med kognitiva funktionsnedsättningar. Personalen ser alltid till individens förmåga och förutsättningar och vi arbetar utifrån tydliggörande pedagogik.

Medarbetare

Kompetens inom både pedagogik och omsorg

Personalen har en relevant utbildning och har ofta även någon form av pedagogisk utbildning. Personalen samarbetar med barnens skolor och har mycket kontakt med familjer och närstående. Arbetet leds av en verksamhetschef. 

Måltider

Matglädje

Maten på korttidshemmet lagas från grunden på plats. För oss är kvalitén på maten viktig. Vi tar givetvis hänsyn till allergier och önskemål från de boende och närstående gällande kosten.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2771664,"lng":18.0403743},"content":"<h4>Attendo Stureby, Korttidsboende för barn och ungdomar i Enskede, Stockholm</h4><p>Långåkersvägen 41 </br> 122 41 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2771664,18.0403743' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Långåkersvägen 41,
122 41 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving