Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Svartbäcksvägen

Svartbäcksvägen 4, Stockholm

Välkommen till oss

Anna Selinder, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Nära till både skog, natur och badstrand

Gruppbostaden Svartbäcksvägen ligger i ett lummigt villakvarter i Bagarmossen. Det är beläget nära Nackareservatet så du har nära till både skog, natur och badstrand. Det är även nära till bussar, t-bana och centrum där det bl a finns matbutiker, apotek och bibliotek. Det finns personal här dygnet runt och varannan vecka får vi besök av en legitimerad sjuksköterska från vårdcentralen.

Gruppbostaden ligger i en fristående villa och består av fem lägenheter som alla har ett rum och kök. I gruppbostaden finns även ett gemensamt kök, vardagsrum och en stor altan där du kan umgås med andra boende om du så önskar. Till huset hör också en stor fin trädgård.

Medarbetare

Kompetens inom både pedagogik och omsorg

Personalgruppen består av kompetenta medarbetare med gedigna erfarenheter. Inom personalgruppen finns mycket kunskap om kognintiva funktionsnedsättningar men även inom autismspektrat. Alla medarbetare arbetar för att du ska få det stöd som just du behöver.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2724729,"lng":18.1393217},"content":"<h4>Attendo Svartbäcksvägen, Gruppbostad för vuxna i Bagarmossen, Stockholm</h4><p>Svartbäcksvägen 4 </br> 128 44 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2724729,18.1393217' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Svartbäcksvägen 4,
128 44 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving