Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Trollesundsvägen 46

Trollesundsvägen 46, Stockholm

Välkommen till oss

Kim Dahlström, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Gemensamma utrymmen för pyssel eller bakning

Gruppbostaden är belägen i ett flerfamiljshus i Bandhagen. Verksamheten har ett gemensamhetsutrymme där vi äter tillsammans, umgås och deltar på olika aktiviteter. Det finns möjlighet att pyssla, baka, och bara vara men vi gör även en del vardagliga sysslor tillsammans.

Gruppbostaden är belägen i ett flerfamiljshus. Gruppbostaden har fem fullvärdiga lägenheter, varav tre ligger i direkt anslutning till gemensamma utrymmen. En lägenhet ligger på samma våningsplan som gemensamma utrymmen och har separat ingång. En lägenhet ligger en trappa upp. Boendet är beläget i södra Stockholm och har nära till både natur och storstad.

Omsorg

Kontaktmannaskap och genomförandeplan

Vi lägger stort fokus på individens önskemål vad gäller egna intressen och arbetar aktivt med att uppmuntra våra brukare till att delta på aktiviteter både inom och utanför verksamheten.

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Personalen uppmuntrar till ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Det är viktigt med ett samarbete med den enskildes närstående. Alla boende har en genomförandeplan som  upprättas tillsammans med personalen och som anger vilka insatser som den enskilde har behov och önskemål om.

Medarbetare

Kompetens inom både pedagogik och omsorg

Arbetet leds av verksamhetschef. Det finns även en samordnare i arbetsgruppen. Personalen har en relevant utbildning och samtliga har lång erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsatta. Det är en stabil arbetsgrupp med mycket glädje, motivation och engagemang.

Mat

Hemlagad middag

På Trollesundsvägen 46 erbjuder vi hemlagade middagar varje dag för de som vill äta gemensamt. Vill man inte delta på de gemensamma måltiderna kan man laga sin mat själv och få hjälp av personal vid behov.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2689127,"lng":18.0499956},"content":"<h4>Attendo Trollesundsvägen 46, Korttidsboende för vuxna i Bandhagen, Stockholm</h4><p>Trollesundsvägen 46 </br> 124 32 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2689127,18.0499956' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Trollesundsvägen 46,
124 32 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving