Har du frågor om äldreboende? Vi svarar på alla dina frågor, även på helger! Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Unika Vasastan DV

Valhallavägen 52, Stockholm

Välkommen till oss

Marica Westin, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Daglig Verksamhet, Attendo Unika
Antal platser
23

Verksamheten

Vi erbjuder många olika aktiviteter

Älskar du att stå framför eller bakom kameran? Skulle du vilja intervjua dina favoritkändisar och skapa en TV-show tillsammans med ett kreativt team? I vår TV-show har vi bland annat intervjuat Agneta Sjödin, David Hellenius, Robin Stjernberg, Lill Lindfors, Mark Levengood m.fl. Vi lär oss alla steg i en produktion och de olika rollerna som behövs för att skapa TV och film.

Förutom TV-showen kan du hos oss också arbeta med dans, film, redigering och musik. Vi jobbar även med skönhetssalong, bakom kulisserna arbete och vi har ett Life Coachning utbud. Vi har både foto- och filmkameror som vi använder oss av och vi har även en Greenscreen att tillgå. Hos oss kan du prova på många olika instrument, till exempel trummor, bas, elgitarr, akustisk gitarr, orgel och synt. Varmt välkommen att söka en plats på vår dagliga verksamhet!

På Unika Vasastan finns:
- Greenscreen
- Musikstudio
- Filmredigeringsrum
- Sminkloge
- Tv-studio och scen
- Danssal

Unika TV

Besök YouTube kanalen Unika TV

På Unika Vasastan arbetar vi med en egen TV-show och har en egen kanal på
Youtube. På vår kanal finns en salig blandning av tv-shower, julkalendrar och andra roliga videor som vi producerat genom åren. I vår TV-show har vi bland annat intervjuat Agneta Sjödin, David Hellenius, Robin Stjernberg, Lill Lindfors, Mark Levengood m.fl. Kolla in vår kanal och se vad vi arbetar med!

Klicka här för att komma till Unika TV:s kanal på YouTube

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.347304,"lng":18.065516},"content":"<h4>Attendo Unika Vasastan, daglig verksamhet i Stockholm</h4><p>Valhallavägen 52 </br> Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.347304,18.065516' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Valhallavägen 52,
Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving