Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Uppvindsgatan

Uppvindsgatan 6, Stockholm

Välkommen till oss

Christina Sundström, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
5
Talade språk
Svenska

Boendet

Individuellt anpassat stöd efter dina önskemål

Attendo Uppvindens gruppbostad ligger i Skarpnäck. Gruppbostaden är för dig som har en funktionsnedsättning och vill ha nära tillgång till personal. Här erbjuder vi ett boende i en trygg miljö med närhet till naturen, en plats där du har möjlighet att utvecklas, känna sammanhang och mening. Vi vill vara ett stöd så att du får göra det du tycker är viktigt. Det vill vi göra på det sätt som passar dig bäst.

På Attendo Uppvinden finns fem lägenheter med vardagsrum , kök och badrum. En del av lägenheter har även en uteplats. Du och de andra som bor här har tillgång till gemensamma utrymmen där ni kan umgås. Det finns även en fin gemensam altan som vetter mot innergården. Gruppbostaden ligger i ett flerfamiljshus.

Omsorg

Kontaktmannaskap och genomförandeplan

Grunden för vårt arbetssätt kan sammanfattas med kontaktmannaskap och genomförandeplan. Kontaktmannen är särskilt ansvarig för att bevaka att du får det stöd du behöver. Genomförandeplanen beskriver för personalen vad du behöver hjälp med och vad just du tycker är viktigt.

Medarbetare

Kompetens inom både pedagogik och omsorg

Medarbetargruppen har en varierad kompetens och relevant utbildning. Till det kommer särskilda verksamhetsnära utbildningar med inriktning mot tydliggörande pedagogik. Vår personal har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar, därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2680491,"lng":18.1298032},"content":"<h4>Attendo Uppvindsgatan, Gruppbostad för vuxna i Skarpnäck, Stockholm</h4><p>Uppvindsgatan 6 </br> 128 33 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2680491,18.1298032' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Uppvindsgatan 6,
128 33 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving