Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Vallkärra

Vallkärra, Lund

Välkommen till oss

Nina Nilsson, Kontaktperson

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Gruppbostäder Vuxna
Antal platser
8
Talade språk
Svenska
Byggt år
2020

Boendet

Nybyggt serviceboende i Vallkära

Snart öppnar vi ett nytt serviceboende med 8 lägenheter i Vallkära, utanför Lund. Boendet vänder sig till personer inom personkrets 1 LSS. Bostäderna ligger i ett naturskönt område med härlig grönska och strövområden inpå knuten och kommer att drivas som en del i Nimbusfamiljen. Boendet planeras att öppna vintern 2020.

Varje boende har separat ingång till sin lägenhet och en egen trädgård. I det gemensamma utrymmet kan man göra gemensamma aktiviteter så som att se på tv eller spela spel tillsammans med de anda boende eller medarbetare. Utifrån behov och önskemål så stöttar medarbetarna i de aktiviteter som behövs, både i och utanför hemmet.

Omsorg

Självständigt liv

Målet är att våra boende ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi eftersträvar medbestämmande, inflytande och kontinuitet för varje person. Detta möjliggörs genom att individuellt anpassa stödet och arbeta med tydliggörande pedagogik enligt TEACCH-modellen. Detta ger en förutsägbarhet och trygghet i vardagen. Medarbetare får handledning och utbildning i pedagogiken kontinuerligt av Nimbusakademin.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.742751,"lng":13.138835},"content":"<h4>Attendo Vallkärra, Gruppbostad för vuxna LSS i Lund</h4><p>Vallkärra </br> 225 91 Lund </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.742751,13.138835' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Vallkärra,
225 91 Lund
Skånes län

Öppna vägbeskriving