Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Västerängsvägen

Västerängsvägen 23, Stockholm

Välkommen till oss

Jannike Djerfsten, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
4
Talade språk
Svenska

Boendet

Ljusa och fina lägenheter

Attendo Västerängsvägens gruppboende ligger i ett fristående hus som tillhör Danderyds kommun. Gruppbostaden har 4 lägenheter som är ljusa och fina med öppen planlösning. I huset finns flera gemensamma utrymmen att nyttja så som en stor och fin insynskyddad gemensam uteplats där vi kan grilla och umgås under sommardagar och kvällar. Boendet har nära till busshållplatser, affärer och skola.

Omsorg

Omsorg efter dina önskemål och förutsättningar

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Arbetsteamet arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du behöver och har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar. En gång i veckan har vi boendemöten där vi tar upp gemensamma frågor och önskemål om mat och aktiviteter. 

Vi lägger stort fokus på individens önskemål, egna intressen och arbetar aktivt med att uppmuntra våra boende till att delta på aktiviteter både inom och utanför verksamheten. 

Medarbetare

Vi finns för dig dygnet runt

Här finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar och som bemöter dig på dina villkor och ger det stöd som behövs i olika situationer. Med fokus på dina starka sidor och färdigheter får du hjälp och stöttning till ökat självförtroende och mer självständighet. Medarbetarna har löpande vidareutbildning och behovet inventeras kontinuerligt, allt för att möta dig och just dina behov där du befinner dig.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.43182,"lng":18.04291},"content":"<h4>Attendo Västerängsvägen, gruppbostad för vuxna i Enebyberg, Stockholm</h4><p>Västerängsvägen 23 </br> 182 46 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.43182,18.04291' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Västerängsvägen 23,
182 46 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving