• Lupingatan

Attendo Lupingatan gruppbostad

Trygghet · Delaktighet · Kontinuitet · Omtanke

Attendo Lupingatan 1 i Höganäs, ett gruppboende med 6 lägenheter alla med egen uteplats som vänder sig till personer som tillhör pk1. Gruppboendet ligger i utkanten av Höganäs som ligger vackert beläget på Bjärehalvön.

Verksamhetschef

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS
Biträdande verksamhetschef  
Jane Johansson 0708-450703
jane.johansson@attendo.se  
 Platsansvarig  
Elisabeth Bengtsson  0721-426664
elisabeth.bengtsson@attendo.se  
Lupingatan gruppbostad  
 Personal 0721-426694
   

Telefon:

0720-833367

E-post:

Adress

Lupinvägen 1, Höganäs

Mer information om Attendo Lupingatan gruppbostad

Boendet

Inom enheten finns sex egna lägenheter  på 1 plan och en del har tillgång till egen uteplats. Tillgång finns även till gemensamma utrymmen.

Enheten ligger belägen i utkanten av den Höganäs som ligger vackert på Kullhalvön, med tillgång allmänna kommunikations medel runt husknuten. Närhet till vacker natur med finns stövområde och hav..

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver hjälp med att t.ex. handla, besöka läkare eller tandläkare.

De flesta boende har någon form av dagverksamhet. Fritiden ägnas sedan åt en mängd olika aktiviteter såsom bad, bowling, utflykter, bio och dans. Allt utifrån individuella önskemål!

Medarbetare

På enheterna finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer, även sjuksköterska finns tillhands vid behov. Verksamheten leds av verksamhetschef och biträdande verksamhetschef samt platsansvarig. En kvalitetssamordnare ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelse- och avvikelsehantering.