• Kortspel
  • Malmbergavägen
  • Aktiviteter

Attendo Malmbergavägens gruppbostad

Nybyggt · Engagemang · Modernt boende

Attendo Malmbergavägen i Södertälje är ett nybyggt och modernt boende för dig som behöver särskilt stöd och service i din vardag och tillhör personkrets 1 enligt LSS. Oavsett vilken hjälp du behöver, ansvarar vi för att omsorg, aktiviteter och bemötande blir både personligt och professionellt anpassade efter dina önskemål och behov. Hos oss kan du leva ett liv på dina egna villkor och samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra.

Verksamhetschef

Millie Lindroth

Millie Lindroth

Telefon: 072-5406040

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
Platsansvarig: Marlene Stenlund

08-550 292 20

marilene.stenlund@attendo.se

Telefon:

08-550 292 20

Adress

Malmbergavägen 2, 152 52, Södertälje

Mat på Attendo Malmbergavägens gruppbostad

På Attendo Malmbergavägen har de boende tillsammans bestämt att de önskar att ha gemensamma middagar. Måltiderna är en viktig del av den sociala samvaron och gemenskapen på gruppbostaden det är en av dagens höjdpunkter.

Mer information om Attendo Malmbergavägens gruppbostad

Boende

Gruppbostaden är ett enplanshus som innefattar sex fullvärdiga lägenheter om cirka 43 kvm. De gemensamma utrymmena finns i var sin del av huset där köket vetter mot uteplats och vardagsrum mot grönområde. På uteplatsen har vi utemöbler och gemensam grill till allas förfogande.

Medarbetare

 Vi hjälper dig att planera din vardag så att den blir som du vill ha den. Vi finns även till för att stötta vid speciella tillfällen som vid fest eller semester. Hos oss får du en stödperson som ser till att även de andra i personalgruppen vet hur den plan och de mål ni kommit fram till ser ut. All personal är där för att ge just dig bästa möjliga service och hjälp.