• Bakning
  • Närhet och omsorg
  • Nathorstvägen

Attendo Nathorstvägens gruppbostad

Aktiviteter · Djur · Natur

Attendo Nathorstvägens gruppbostad ligger i Hammarbyhöjden utanför Stockholm. Här bor du i egen lägenhet, men möjlighet finns till att umgås och äta middag gemensamt ibland. Du har möjlighet till egna aktiviteter med personalstöd, målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Djur och natur är några av de gemensamma intressen som några av de boende på gruppbostaden har.

Verksamhetschef

Anna Selinder

Telefon: 070-867 31 54

Telefon:

072-085 71 41

Adress

Nathorstvägen 21C,121 36, Johanneshov

Mer information om Attendo Nathorstvägens gruppbostad

Boende

Nathorstvägen har fem fullvärdiga lägenheter varav alla ligger på samma våningsplan i ett flerfamiljshus. Gruppbostaden har även gemensamma utrymmen.

Medarbetare

Hos oss arbetar engagerade och motiverade medarbetare med bred erfarenhet och kunskap. Det är en stabil arbetsgrupp med mycket glädje, motivation och engagemang. Personal finns  på plats dygnet runt, på natten har vi vaken nattpersonal.

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Alla boende har minst två stödpersoner och personalen har tät kontakt med arbetsplatser, anhöriga och de boendes övriga nätverk. Samarbetet med gode män och anhöriga är en viktig del i arbetet.