• Ingången till barn- och ungdomsboendet
  • Nimbus barn- och ungdomsboende

Attendo Nimbus barn- och ungdomsboende

Kompetens · Flexibilitet · Engagemang

Attendo Nimbus barn- och ungdomsbostad är ett boende i hemtrevlig miljö med ljusa fina boenderum, vardagsrum och kök för gemensamma måltider och aktiviteter. På enheten jobbar vi med tydliggörande pedagogik utifrån Teacch-modellen, alla våra personal har utbildning och får handledning i arbetssättet. Verksamheten ligger nära Lunds centrum.

Verksamhetschef

Helene Mårtensson

Telefon: 0768-297030

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
Biträdande verksamhetschef Maria Ekberg

maria.ekberg@attendo.se

0733-165017

Platsansvarig Liridon Sadiku

liridon.sadiku@attendo.se

0733-165018

Barn - och Ungdomsboendet

046-198863

Telefon:

046-198863

Fax:

046-198808

Adress

Skjutbanevägen 33, 226 49 Lund

Mer information om Attendo Nimbus barn- och ungdomsboende

Personal

På Attendo Nimbus barn- och ungdomsboende jobbar vi med tydliggörande pedagogik utifrån TEACCH-modellen. Personalen har kunskap och förståelse för olika behov och bemöter våra boende under de villkor och det stöd som behövs i olika situationer. Personalen har utbildning och får handledning i arbetssättet.

Vi arbetar med kompetens, flexibilitet och engagemang!

Omsorg

Attendo Nimbus Barn- och Ungdomsboende är en flexibel verksamhet där vi har möjlighet att möta varje boendes individuella behov och intressen i allt från fritidsaktiviteter till dagliga önskemål. Vi gör ofta utflykter till närliggande utflyktmål, utför fritidsaktiviteter tillsammans, besöker närliggande affär eller åker buss ner till stan. Vi eftersträvar delaktighet och inflytande för våra boende ungdomar i allt från matlagning till att välja film vid gemensam filmstund.

Boende

Attendo Nimbus barn- och ungdomsboende är beläget på norra Fäladen nära Lund i en hemtrevlig miljö med ljusa fina rum. Vardagsrum och kök finns att tillgå för gemensamma måltider och aktiviteter om så önskas. Huset omges av en fint uppvuxen trädgård med mysig uteplats under tak och snoezelrum/filmrum i separat byggnad på tomten.