Söker du äldreboende? Vi har lediga platser!

Föreläsning med Louise Ardoris

Utmanande beteenden väcker känslor. De utmanar oss. Utmanar de föreställningar vi har om hur saker ska gå till. För att kunna möta en person som har utmanande beteenden på ett bra sätt, krävs kunskap om och förståelse för personens egna sätt att uppfatta världen och fungera i den.

Gratis föreläsning om utmanande beteenden

Attendo Oderljungavägen som är ett boende inom socialpsykiatri och demens, stöter vi ofta på kunder med utmanande beteende och vi lär oss ständigt nya vägar att gå för att nå framgång i mötet med våra kunder.

Louise Ardoris som arbetar som utbildningsansvarig på Attendo NimbusAkademin har nu gett ut sin tredje bok ” Ett svar i taget – Att möta utmanande beteenden med tydliggörande pedagogik” som tar upp hur vi kan möta personer med utmanande beteenden på ett sätt som faktiskt löser personens problem. Om hur vi, istället för att göra saker ännu svårare för personen, istället kan tillföra resurser i form av strategier, kunskaper och hjälpmedel.

Nu har vi möjlighet att erbjuda er en kort och kostnadsfri föreläsning där Louise själv berättar om valda delar ur boken. Skriv in dina uppgifter i formuläret så får du tillgång till föreläsningen.

 

Frågor om placering?

Om ni har behov av att placera så är ni välkomna att kontakta oss.

Andreas Evbäck
Verksamhetschef
070-957 14 04
andreas.evback@attendo.se


Maria Thrana
Bitr. Verksamhetschef
070-972 37 24
maria.thrana@attendo.se

Läs mer om vår verksamhet

Attendo Oderljungavägen ligger naturskönt i hjärtat av Skåne med skogar och sjöar inpå knuten men ändå med närheten till Perstorps centrum. Attendo Oderljungavägen är ett boende för psykiskt funktionsnedsatta.

Attendo NimbusAkademin har sedan 1994 erbjudit utbildning och handledning för dig som kommer i kontakt med personer som har en eller flera kognitiva funktionsvariationer.