Positionen inte längre tillgänglig

Vikarierande stödassistent till LSS-verksamheter i Södertälje och Salem

Engagerade stödassistenter sökes!

Just nu söker Attendo LSS i Södertälje och Salem/Rönninge vikarierande stödassistenter. Vi söker medarbetare som är strukturerade, drivna och ansvarstagande. Du är pedagogisk och lyhörd samt tycker om att arbeta med utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av målgruppen unga vuxna med lindrig/måttlig utvecklingstörning/autism/neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Arbetsuppgifter
Som stödassistent arbetar du som en del i ett team med att stödja och motivera brukare kring moment i vardagen i syfte att öka självständigheten efter varje individs förmåga. I uppdraget ingår att ge en trygg och god omsorg, en stimulerande fritid och ansvara för social dokumentation. I uppdraget ingår även praktiska arbetsuppgifter förekommande i ett boende såsom matlagning och hushållsarbete, samt hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation. Du förväntas även kunna arbeta som stödperson, vilket innebär extra ansvar för en brukare, upprätta genomförandeplan och rutiner samt hålla i planering och kontakter med t ex god man, vårdgivare, biståndshandläggare osv.

 

Kvalifikationer

Relevant utbildning som bedöms lämplig tex inom vård & omsorg, pedagogik, socialt arbete.
 
Erfarenhet av arbete med personer med autism/intellektuell funktionsnedsättning, gärna inom LSS-gruppbostad.
 
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

 

Meriterande

Dokumentationsvana.
 
Kunskap kring tydliggörande pedagogik, alternativ kommunikation och kognitivt stöd.

 

Sagt om oss

  • Nazmije Gashi

    "I mitt uppdrag som kvalitetssamordnare ingår att arbeta med verksamhetens kvalitet där vårt mål är att de boende ska vara nöjda och ha hög livskvalitet. Ett levande kvalitetsarbete utvecklar verksamheten och stärker säkerheten både för de boende och för oss personal"

    Medarbetare

    Nazmije Gashi

Vi söker flera nya medarbetare till både kortare och längre vikariat. Dagtid, kvällstid och helger. Delade turer förekommer i Salem.

Tillträde: Snarast

Ansökan sker endast via formulär nedan eller så skickas ansökan/CV via mail till: bjorn.hasselrot@attendo.se. Ange löneanspråk samt vilken ort du är intresserad av att jobba i. Intervjuer kommer ske löpande.

Kontakt

Ajsa Kuloglija

070-1810512
ajsa.kuloglija@attendo.se