Positionen inte längre tillgänglig

Attendo hemtjänst i Söderort söker Sommarpersonal!

Vi söker engagerade och självständiga medarbetare till ett glatt och sammansvetsat gäng!

Vi på Attendo söker Dig som vill ge de äldre en god service och omvårdnad. Så väl ny som erfaren får du möjlighet att växa i din yrkesroll. Professionerna finns nära till hands och samverkar dagligen med dig som arbetar hos oss. Du ansvarar själv för ditt arbete hos kunder och i samråd med denna planerar och utför du insatserna utifrån kundens behov. Vi har stor tillförlitlighet till din kompetens och flexibla tänk och vill tillsammans med dig skapa en god relation med kunder, närstående och övriga aktörer.

Arbetsuppgifter: Du ska hjälpa personer med varierade omvårdnadsbehov i det egna hemmet. Arbetsuppgifterna tillhandahas i din arbetstelefon och innefattar till största del omvårdnadsinsatser och delegerade HSL-uppgifter.

Kvalifikationer: Utbildad undersköterska eller tidigare erfarenhet av äldreomsorg. Behärska svenska språket i tal och skrift. Datavana krävs då alla system är datoriserade.

OBS!  B-körkort är ett krav, vänligen ange i ditt CV om du har körkort.

Vi ser fram emot att träffa Dig som vill ingå i vårt sammansvetsade hemtjänstteam. Varmt välkommen att skicka Din ansökan till oss!

Sagt om oss

  • Ulla-Britt

    "Jag känner mig nästan lite bortskämd. Personalen är så omtänksamma och ordentliga, jätte gulliga. Jag har haft Attendo sedan september 2011. Om jag skulle rekommendera någon att välja Attendo så är det för att man blir ompysslad och får den hjälp man behöver.Det känns tryggt!"

    Ulla-Britt

  • Anna-Greta

    "Jag har haft Attendo sedan 1992, Attendo ställer alltid upp och är flexibla. Om jag skulle rekommendera någon att välja Attendo är det för att det känns tryggt och att det aldrig är några problem.”"

    Anna-Greta

För att söka tjänsten skickar du din ansökan till kontaktpersonens e-mailadress inom ansökningstiden, vi tar inte emot ansökningar via telefon. Ange annonsens rubrik i ämnesraden i e-mailet med ditt CV och ett personligt brev. Intervjuer kommer att ske löpande och därför kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Saknar du rätt kompetens för tjänsten kommer vi inte att kontakta dig.

Kontakt

Simone Steffen
Verksamhetschef


Simone.Steffen@attendo.se