Positionen inte längre tillgänglig

Platsansvarig till Skarpnäcks Allés gruppbostad

Vi söker en Platsansvarig som gillar utmaningar och vill ta ansvar!

Attendo LSS i Skarpnäck söker en engagerad medarbetare. Vi söker dig som har erfaranhet av att ha arbetat som platsansvarig, samordnare, gruppledare, arbetsledare eller liknande tidigare eller dig som nu vill prova på denna typ av tjänst. Som person är du strukturerad och ordningssam. Du gillar nya utmaningar och tycker om att arbeta med utvecklings- och förändringsarbete. Du är trygg i dig själv, ansvarstagande och tar gärna egna initiativ.

Arbetsuppgifter

Som platsansvarig har du en grundtjänst som stödassistent med ett befattningstillägg som platsansvarig. Utöver arbetsuppgifterna som stödassistent ingår administrativa arbetsuppgifter tex fakturahantering, ansvar för bemanning, schemaläggning och introduktion av ny personal. Du har en samordnade roll och arbetar aktivt med att verksamhetens rutiner hålls uppdaterade. Du en nyckelperson och fungerar som en förebild i verksamheten. Du rapporterar löpande till verksamhetschef.

Som stödassistent arbetar du med att stödja och motivera brukare kring moment i vardagen i syfte att öka självständigheten efter varje individs förmåga. I uppdraget ingår att ge en trygg och god omsorg, en stimulerande fritid och ansvara för social dokumentation. I uppdraget ingår även praktiska arbetsuppgifter förekommande i ett boende såsom matlagning och hushållsarbete, samt hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation. Du förväntas även kunna arbeta som stödperson, vilket innebär extra ansvar för en brukare, upprätta genomförandeplan samt hålla i planering och kontakter med t ex god man, vårdgivare, biståndshandläggare osv.

 

Kvalifikationer

Relevant utbildning som bedöms lämplig tex inom vård & omsorg, pedagogik, socialt arbete.

Det är mycket meriterande om du tidigare haft en roll som platsansvarig, samordnare, gruppledare, arbetsledare eller liknande.

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom Attendo och har erfarenhet av systemet Medvind. 

Erfarenhet av arbete med personer med autism och/eller intellektuell funktionsnedsättning, gärna inom LSS-gruppbostad.

God dokumentationsvana.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

 

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgraden är på ca 85%.  I tjänsten ingår dag, kväll och helgtjänstgöring (varannan helg).

Tillträde: From 1 mars 2019, men gärna tidigare för god introduktion.

Ansökan sker via mail till: christina.sundstrom@attendo.se Ange löneanspråk. Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Kontakt

Christina Sundström

072-144 07 92
christina.sundstrom@attendo.se