• Kreativitet
  • Närhet och omsorg
  • Matlagning
  • Stöd

Attendo Pilvingegatans gruppbostad

Aktivitet · Engagemang · Tydliggörande

Attendo Pilvingens gruppbostad ligger i Skarpnäck. Gruppbostaden är för dig som har en funktionsnedsättning och vill ha nära tillgång till personal. Här är det nära till naturen och det är också nära till bussar och tunnelbana. Vi som arbetar här vill vara ett stöd så att du får göra det du tycker är viktigt. Det bestämmer du tillsammans med din Stödperson.

Verksamhetschef

Ulrika Claesson

Ulrika Claesson

Telefon: 072-974 53 56

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
   

Telefon:

072-085 37 09

Adress

Pilvingegatan 28, 128 35, Skarpnäck

Mer information om Attendo Pilvingegatans gruppbostad

Boende

På Pilvingen finns fem lägenheter med vardagsrum, kök, badrum och uteplats. Det finns även gemensamma utrymmen att träffas och umgås. På den gemensamma uteplatsen kan du grilla på somrarna tillsammans med andra som bor i huset. Gruppbostaden ligger i ett flerfamiljshus.

Medarbetare

Medarbetargruppen har en varierad kompetens och relevant utbildning. Till det kommer särskilda verksamhetsnära utbildningar med inriktning mot tydliggörande pedagogik. Även särskilda utbildningsinsatser kring t.ex funktionshinder och åldrande genomförs.

Omsorg

Grunden för vårt arbetssätt kan sammanfattas med stödpersonskap och genomförandeplan. Stödpersonen är särskilt ansvarig för att bevaka att du får stöd med det du behöver. Genomförandeplanen beskriver för personalen vad du behöver hjälp med och vad just du tycker är viktigt.