• Pumpmakaregatan
  • Pumpmakaregatan

Attendo Pumpmakaregatan

Villaområde · Naturskönt · Centralt

Attendo LSS servicelägenheter i Örkelljunga ligger på Pumpmakaregatan i ett villaområde i natursköna Örkelljunga. Verksamheten tar emot vuxna boende från 18 år. Pumpmakaregatan ligger nära Örkelljunga centrum där det finns livsmedelsaffär, blomsterhandel, pizzeria, apotek, vårdcentral med mera. Vi driver även Attendo bed & breakfast och Gästis i centrala Örkelljunga som är en daglig verksamhet kopplad till Attendo Pumpmakaregatan.

Verksamhetschef

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS

Platsansvarig

Robert Andersson

 

0721-426684

robert.andersso@attendo.se

Pumpmakaregatans boende

0768-451070

   

Telefon:

0768-451070

E-post:

Adress

Pumpmakaregatan 5 , 286 31 Örkelljunga

Mer information om Attendo Pumpmakaregatan

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårt arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Vi arbetar med TEACCH-modellen.

Boende

På Attendo Pumpmakaregatan finns tio lägenheter. Samtliga lägenheter har egen ingång, kök, badrum, toalett samt egen altan. Du och de andra som bor här har även tillgång till gemensamma utrymmen där man kan umgås med varandra.

Personal

På Attendo Pumpmakaregatan finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Med fokus på det som fungerar, stärks du som person och får en ökad självständighet. Vid behov finns även tillgång till sjuksköterska.