• Kortspel
  • Närhet
  • Rönnbergastigen
  • Aktiviteter

Attendo Rönnbergastigens gruppbostad

Rörelseträning · Bad · Kroppsmedvetenhet · Trygghet

Attendo Rönnbergastigens gruppbostad ligger på Klockartorpet i Västerås. I omgivningen finns både grönområden med närhet till Mälaren, affärer och bibliotek. Det finns även bra bussförbindelser samt restauranger på gångavstånd. Här tränar vi ledrörelse med dig för att upprätthålla rörelser samt öka och bevara kroppskännedomen. Detta gör vi i hemmet, men även i vattnet om man vill. Personalen arbetar då efter en metod som heter bad Ragaz.

Verksamhetschef

Elisabeth Lindberg

Telefon: 076-6976419

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department

Platsansvarig: Daniel Bergstrand, 021-412 322, Daniel.Bergstrand@attendo.se

Ansvarig sjuksköterska: Rebecca Ruth-Löfstrand, 072-143 95 50, rebecca.ruth-lofstrand@attendo.se

 

 

   
   

Telefon:

021-412322

Adress

Rönnbergastigens gruppbostad, Rönnbergastigen 5, 723 46 Västerås

Mer information om Attendo Rönnbergastigens gruppbostad

Boende

Huset består av fem lägenheter på markplan samt gemensamutrymme i form av vardagsrum och kök vi har även en stor gemensam uteplats. Varje lägenhet har en egen köksdel och egen uteplats. Här får du möblera lägenheten själv efter tycke och smak. Runt huset finns en stor härlig trädgård.

Medarbetare

Personalgruppen består av undersköterskor, barnskötare och vårdare. Under dagtid måndag till fredag finns en sjuksköterska på plats, övrig tid finns sjuksköterska tillgänglig från Attendos sjuksköterskejour.

Omsorg

Du har en stödperson ur personalgruppen som värnar lite extra om dig och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vi hjälper dig att få rätt hjälpmedel och habilitering genom nära samarbete med HAB. Du bestämmer hur din dag och dina mål ska se ut, vi finns som stöd och hjälper dig med genomförandet.