Attendo Regalskeppsvägen

Attendo hem

Öppnar 1 oktober! Många äldre bor ensamma och har behov av hemtjänst och trygghetslarm men är ändå för friska för ett äldreboende. Din nuvarande bostad känns helt enkelt inte trygg längre. Vad finns det då för alternativt eget boende där tryggheten kan ökas och ensamheten brytas? Attendo Hem är ett boende med närhet till hjälp och stöd samt tillgång till gemenskap och trevligheter. Här är din trygghet det viktigaste för oss!

Verksamhetschef

Emelie Sköldulf

Emelie Sköldulf

Telefon: 0720-83 73 00

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS

 

 

Adress

Regalskeppsvägen 14, 749 48 Enköping

Mer information om Attendo Regalskeppsvägen

Boende

Attendo Regalskeppsvägen i Enköping består av 54 lägenheter á 32 kvm stora, fördelat på ett rum med trinettkök och ett stort tillgänglighetsanpassat badrum. Boendet är vackert beläget i ett naturskönt område intill Bredsandsskogen strax utanför Enköping. Det är gångavstånd till både strand, badplats, friluftsområde, minigolfbana och restaurang med stor uteservering.

Koncept

Boendet är byggt efter konceptet utevistelse och trädgård. Det innebär att det finns möjligt att vistas ute i en miljö som är anpassad för uteaktiviteter. Naturens positiva kraft kan tas tillvara genom att trädgården och närmiljön används som en naturlig del av vardagens sysselsättning och för avkopplande stunder. I anslutning till huset finns en inbjudande trädgård med utomhusgym, växthus, promenadslingor och flera sittplatser i grönskande miljö.

Aktiviteter

Vi ordnar gemensamma aktiviteter som du kan delta i. Det är allt från dans, bingo, underhållning, ”matresor”, chokladprovning och musikquiz till uteaktiviteter i den fantastiska trädgården.

Vill du bo på det här boendet?

1
step1-icon

Biståndsbedömning

Kontakta en biståndsbedömare i din kommun för att göra en ansökan.

2
step2-icon

Välj utförare

Välj ett boende eller utförare av hemtjänst som passar dig. Kontakta oss gärna för att se våra verksamheter.

3
step3-icon

Meddela ditt beslut

När du bestämt dig för ett visst vårdboende eller utförare av hemtjänst meddelar du din biståndsbedömare.

4
step4-icon

Vi tar kontakt med dig

Om du valt Attendo tar vi kontakt med dig omgående för att planera din inflyttning eller hemtjänst