Attendo Regalskeppsvägen

AttendoHem

Många äldre bor ensamma och har behov av hemtjänst och trygghetslarm men är ändå för friska för ett äldreboende. Din nuvarande bostad känns helt enkelt inte trygg längre. Vad finns det då för alternativt eget boende där tryggheten kan ökas och ensamheten brytas? AttendoHem är ett boende med närhet till hjälp och stöd samt tillgång till gemenskap och trevligheter. Här är din trygghet det viktigaste för oss!

Verksamhetschef

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS

Avdelning 1A 072-084 29 61

Samordnare/boendevärd 072-084 26 84

 

Telefon:

Avdelningstelefon plan 1: 072-0842961

Adress

Regalskeppsvägen 14, 749 48 Enköping

Mer information om Attendo Regalskeppsvägen

Boende

Attendo Regalskeppsvägen i Enköping består av 54 lägenheter á 32 kvm stora, fördelat på ett rum med trinettkök och ett stort tillgänglighetsanpassat badrum. Boendet är vackert beläget i ett naturskönt område intill Bredsandsskogen strax utanför Enköping. Det är gångavstånd till både strand, badplats, friluftsområde, minigolfbana och restaurang med stor uteservering.

 

Koncept

Boendet är byggt efter konceptet utevistelse och trädgård. Det innebär att det finns möjligt att vistas ute i en miljö som är anpassad för uteaktiviteter. Naturens positiva kraft kan tas tillvara genom att trädgården och närmiljön används som en naturlig del av vardagens sysselsättning och för avkopplande stunder. I anslutning till huset finns en inbjudande trädgård med utomhusgym, växthus, promenadslingor och flera sittplatser i grönskande miljö.

Aktiviteter

Vi ordnar gemensamma aktiviteter som du kan delta i. Det är allt från dans, bingo, underhållning, ”matresor”, chokladprovning och musikquiz till uteaktiviteter i den fantastiska trädgården.

 

Läs vår broschyr:

 AttendoHem