• Uteplats
  • Allrum
  • Framsida

Attendo Rosenbacken

Trygghet · Individanpassad · Självbestämmande

Attendo Rosenbackens gruppbostad ligger i ett naturskönt villaområde i norra Hässelby. Det finns tillgång till ett litet gym där det finns möjlighet att träna med bland annat en motionscykel och olika vikter. Vi har boendekonferenser varje vecka där kommande aktiviteter planeras, både gemensamma och individuella. Personalen försöker komma med bra varierande förslag på olika aktiviteter som passar för årstiden.

Verksamhetschef

Anna Wielbass & Stephanie Seyoum

Telefon: 0731- 56 21 20, 072-143 38 38

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Rosenbacken
Isolde Täck, Samordnare 08-38 10 15

Telefon:

08-38 10 15

Adress

Älvdalsvägen 183, 165 76 Hässelby

  • Yohannes Araya

    Yohannes Araya

    Vårdare

    "Jag trivs på min arbetsplats eftersom det är en bra arbetsgrupp som har roligt tillsammans"

Mat på Attendo Rosenbacken

Maten är en viktig del av livet på Attendo Rosenbacken. De boende planerar sin egen matsedel för fyra veckor tillsammans med sin stödperson. Utifrån matsedeln skriver den boende med hjälp av personalen en inköpslista och därefter går till Åkemyntan och handlar. På vardagarna lagar de boende sin egen mat i sin lägenhet med stöd av personal. Fredag, lördag, söndag och vid större högtider erbjuder vi gemensam middag som planeras gemensamt under veckomötet.

Mer information om Attendo Rosenbacken

Boende

På Attendo Rosenbacken finns det fem lägenheter med sovrum, vardagsrum med kökspentry, badrum och förråd. Det finns även tillgång till gemensamhetsutrymmen i form av ett stort kök och vardagsrum. Vi har även en gemensam trädgård som tillhör gruppbostaden där vi ofta umgå, planterar blommor och grillar när vädret tillåter.

Medarbetare

Arbetet leds av verksamhetschef som har sitt kontor i Hässelby samt en samordnare i arbetsgruppen. Personalen är utbildade vårdare eller har likvärdig utbildning, samtliga har lång erfarenhet med att arbeta med funktionsnedsatta och de flesta har arbetat på Rosenbacken under många år.

Omsorg

Vi arbetar utifrån den enskildes självbestämmande och egna önskemål där vi uppmuntrar till ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Personalen samarbetar med den boendes anhöriga och närstående för att på alla sätt erbjuda en tygg tillvaro och goda levnadsvillkor. Varje individ har en egen genomförandeplan samt en stödperson i verksamheten som följer upp att omsorgen blir som förväntat.