• Sättra Gård
  • Sättra Gård Fritiden
  • Kanot
  • Sättra Gård Herrgården
  • Hästar

Attendo Sättra Gårds korttidsboende

Trygghet · Gemenskap · Kreativitet · Aktivitet

Attendo Sättra gård ligger på vackra Adelsö, nära till djur, natur och bad. Hit åker du tillsammans med andra ungdomar under helger eller skollov. På Attendo Sättra gård kan du rida, göra utflykter i skog och mark, vara med på disco, baka, pyssla, paddla kanot och mycket annat, bara din fantasi sätter gränserna! På sommaren åker vi ner till stranden och badar, solar och leker i vattnet. Många uppskattar studsmattan vi har på tomten som ger många skratt. Här på Attendo Sättra gård är det meningen att du ska ha kul och träffa nya vänner. Välkommen!

Verksamhetschef

Petter Cavallin

Petter Cavallin

Telefon: 072-212 44 44

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
Gabriel Nordenankar, Samordnare 073- 845 40 10

Telefon:

076-785 20 32 alt 076-786 05 15

Adress

Herrgården, 178 92 Adelsö

Mat på Attendo Sättra Gårds korttidsboende

Hos oss är det viktigt att du får vara med och bestämma vilken mat vi ska äta. Därför beslutar ni i gruppen tillsammans med ledarna vad som ska ätas under helgen eller skollovet. Vi erbjuder alltid vegetariska samt gluten- och laktosfria alternativ. Vi strävar efter att så mycket som möjligt tillagas från grunden. Självklart firar vi högtider med traditionell mat! Mellan måltiderna finns det alltid frukt om du är sugen på något. Vi ser måltiderna som ett tillfälle att ha trevligt tillsammans.

Mer information om Attendo Sättra Gårds korttidsboende

Boende

Verksamheten finns i två byggnader som omfattar 16 rum, kök/matrum samt vardagsrum. Det finns aktivitetsrum för inneaktiviteter men framförallt finns det fantastisk natur precis utanför husknuten. Utanför huset finns det gröna ängar, skog och mark. Sjön ligger glitrande bakom husknuten och hästarna i de kringliggande hagarna gör att det känns som att vi befinner oss långt ute på landet. Inomhus känns det hemtrevligt med härliga soffor, rum med stort ljusinsläpp och ett kök som främjar gemenskap.

Medarbetare

Vi har bred kompetens bland våra medarbetare. Alla har lång erfarenhet och har sina specialintressen som bidrar till mångfaceterade och varierade aktiviteter. Genom deras kunskaper och intressen kommer du ha möjlighet att prova på saker du inte gjort förut.

 

Omsorg

Med gemenskap, glädje och skratt spenderar vi våra dagar här på gården. Hos oss kan du känna dig trygg med att någon hjälper och ger dig stöd då det behövs. Din kontaktperson ringer hem till dig inför varje vistele.