Sjuksköterska på Attendo

Jobba som sjuksköterska på Attendo och gör skillnad

Attendo är ett av Nordens ledande företag inom vård och omsorg. Branschen växer och vi behöver därför skickliga sjuksköterskor som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss, både inom äldreomsorg och LSS.

Vi vill att du ska trivas hos oss

Som sjuksköterska är du expert på ditt område och en värdefull nyckelspelare i våra verksamheter. Du har ett självständigt arbete samtidigt som du är en del av ett arbetslag där din kunskap och din kompetens har ett stort värde. Attendo är idag en av de större arbetsgivarna inom äldreomsorg och vi satsar på att vara marknadens bästa arbetsgivare. Vi erbjuder en trygg anställning och ett arbete där du har möjlighet att utvecklas. Vi är väl medvetna om hur viktig trivseln är för en bra arbetsprestation, därför arbetar vi alla tillsammans systematiskt för en god arbetsmiljö.

Som sjuksköterska hos oss kan du vara med och påverka ditt arbete

Att arbeta som sjuksköterska på Attendo är spännande och utvecklande. Hos oss arbetar du nära din chef och är med och påverkar utvecklingen av din verksamhet. Förutom det operativa arbetet som sjuksköterska är du med och tar fram idéer till projekt och leder dessa för att förbättra verksamheten. Du deltar även regelbundet i nätverk inom och utanför Attendo för att utbyta erfarenheter och få inspiration. Hos oss får du en individuell introduktionsplan och en handledare som introducerar dig i företaget och vårt arbetssätt.

Goda utvecklingsmöjligheter på Attendo

På Attendo har du goda möjligheter att utvecklas, både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Många av våra chefer och ledare har vi rekryterat internt, varav många tidigare arbetat som sjuksköterskor. I Sverige driver vi runt 100 äldreboenden, vissa med särskild inriktning såsom Sport och Spa, Utevistelse och Trädgård samt Kultur och Nöje. Vi har även hemsjukvård. På Attendo arbetar över 14 000 personer, varav 325 är sjuksköterskor.

Jobba i Attendos sjuksköterskebemanning

Är du sjuksköterska boende i Stockholm och vill ha en flexibel anställningsform och bra villkor? Då ska du söka till vår sjuksköterskebemanning. Du väljer själv på vilket äldreboende du vill arbeta och hur mycket du önskar arbeta. Vi kommer kunna erbjuda dig både längre uppdrag med kontinuitet och kortare uppdrag under exempelvis semester.

Läs mer om vår sjuksköterskebemanning

 

 


Möt Carina

Carina Cederström, sjuksköterska, Attendo Fiskebäck - egen regi, Göteborg

"Man får ta del av fantastiska livsberättelser"

Jag började arbeta på Attendo i september 2017 och innan det jobbade jag inom kommunal verksamhet. Att jobba inom äldreomsorgen är fantastiskt och jag har gjort det i 32 år. Man får ta del av många härliga möten och man får så mycket tillbaka. När man väl börjar prata så får man fantastiska livsberättelser. Jag har heller aldrig varit med om ett äldreboende som har så mycket aktiviteter, det är minst en varje dag och ibland fler.

Jag tycker om att arbeta på Attendo och känner att man blir uppmärksammad och sedd som personal. Att arbeta inom privat vård och omsorg är bra då det ställs krav på att vi finns tillgängliga för kunderna och deras anhöriga. Vi arbetar ständigt med att ge en bra service vilket uppskattas och underlättar arbetet. Det finns många utvecklingsmöjligheter i arbetet och det är fantastiskt när den möjligheten finns inbakad i det dagliga arbetet och att det ständigt finns saker som förnyar min kunskap.

Jag jobbar måndag till fredag och trivs bra med det, jag har bra kollegor och arbetstiderna passar mig väldigt bra. På kvällar och helger har vi ett mobilt team med sjuksköterskor och upplägget fungerar utmärkt.

Möt Susanne

Susanne Elofsson, sjuksköterska, Attendo Märsgränd - egen regi, Malmö

"Jag trivs med friheten att planera mina dagar som jag vill"

Jag började arbeta på Attendo som sjuksköterska 2008. Då hade jag inte arbetat för någon privat arbetsgivare tidigare, utan bara för kommuner och landsting sedan 1987. Att arbeta inom privat vård och omsorg är något helt annat, och passar mig väldigt bra eftersom man får prova på olika saker och man har ett större inflytande i verksamheten.

Verksamhetschefen märkte att jag var intresserad av utvecklingen i verksamheten så jag fick tidigt en förfrågan om att ta emot en delegering gällande delar av ledningsarbetet för hälso- och sjukvården i verksamheten. Det kändes roligt att få det förtroendet. Något jag verkligen trivs med i min roll som sjuksköterska inom äldreomsorgen är friheten att planera mina arbetsdagar som jag vill. Mellan 07-16 kan jag planera som jag vill, det är ingen som lägger sig i mitt arbete, utan jag har ett förtroende att utföra mitt arbete efter bästa förmåga.