• Teckna
  • Sömnad
  • Hantverk i pärlor

Attendo Skarpnäcks dagliga verksamhet

Hantverk · Bistånd · Butik

Attendo Skarpnäcks dagliga verksamhet (DV) erbjuder sysselsättning på två adresser i centrala Skarpnäck. Vi arbetar med hantverk, som t.ex att gjuta i betong och att sy. Vi samlar även in begagnade kläder och leksaker, som vi sedan skickar vidare till människor som behöver dem bättre. Man kan jobba i vår affär, där vi säljer både vårt eget hantverk och secondhand-kläder. Varje vecka kan du delta i vår verkstadsklubb, där vi diskuterar både stort och smått.

Verksamhetschef

Maria Ekeroth

Telefon: 072-712 70 27

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS
Fallskärmsgatan

08 508 174 35

fallskarmen@attendo.se

Varmfrontsgatan

08 508 174 31

varmfronten@attendo.se

Telefon:

08- 508 153 70

E-post:

Adress

Varmfrontsgatan 20,128 34 Skarpnäck

Fallskärmsgatan 11, 12834 Skarpnäck

Mer information om Attendo Skarpnäcks dagliga verksamhet

Så jobbar vi

Hos oss har du en stödperson som ansvarar lite extra för att din arbetsdag blir meningsfull och trygg. Utöver de dagliga aktiviteterna, erbjuder vi studiecirklar i bl a dans och måleri, i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan.

Medarbetare

Här arbetar en engagerad personalgrupp med lång erfarenhet och formell kompetens. Här finns även gedigna kunskaper i såväl hantverk som musik. Vårt största fokus är just du och vi är här för att stötta dig.

Aktiviteter

I vita rummet finns det möjlighet till vila, avslappning och massage för den som behöver det. Några av oss ägnar mycket tid utomhus. Vi har nära till skog och parker och varje vecka är vi ett gäng som går ut och grillar korv.