• Verksamheten
 • Trädgård
 • Matlagning
 • Aktivitet

Attendo Smedhagens korttidshem

Trygghet · Glädje · Gemenskap · Aktiviteter

Attendo Smedshagen är ett korttidshem för dig som är vuxen och tillhör personkrets 1 LSS. Vi erbjuder individuellt anpassat stöd efter dina önskemål och behov. Några exempel på aktiviteter vi gör är utflykter med vår minibuss, biobesök, besöker muséum, bowlar, besöker fryshuset, pysslar, badar bubbelpool och mycket mera. Välkommen på besök!

Verksamhetschef

Anna Wiebass

Telefon: 0731-56 21 20

Telefon:

08-38 15 60

Adress

Carl Bondes Väg 86, 165 74 Hässelby

 • Selenat Ghessesse

  Selenat Ghessesse

  Vårdare, värderingscoach

  "Jag trivs väldigt bra med mina kollegor och våra boende. Man längtar till jobbet varje dag."
 • Annie Florén

  Annie Florén

  Vårdare

  "Låg personalomsättning ger trygghet till både personal och gäster"

Mer information om Attendo Smedhagens korttidshem

Boende

Verksamheten består av fem separata sovrum. Varje gäst har tillgång till toalett och badrum där ett av badrummen är utrustad med bubbelpool. Gemensamhetsutrymmena består av kök, två vardagsrum samt utrymmen för pyssel och aktiviteter. Verksamheten har även två härliga uteplatser där vi grillar och umgås.

 

Medarbetare

På Smedshagen arbetar engagerade medarbetare som dagligen gör sitt yttersta för att din vistelse ska bli så bra som möjligt. I medarbetargruppen finns kompetens inom både pedagogik och omsorg. En god personalkontinuitet med utbildade medarbetare ger dig en trygg och givande vistelse hos oss.

Omsorg

Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och ditt stöd planeras efter dina individuella behov och önskemål. En stödperson utses som är behjälplig att samordna stödet och ser till att du känner dig delaktig och har inflytande. Varje vecka har vi gästråd som du själv väljer om du vill delta vid eller inte.