Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Kombo Danska vägen

Danska vägen 21, Göteborg

Välkommen till oss

Dawid Gutman, Verksamhetschef

Verksamhetens telefonnummer: 031-40 50 60.

Fakta

Typ av verksamhet
Socialpsykiatri
Antal platser
11
Talade språk
Svenska, Engelska, Finska
Byggt år
2005

Verksamheten

Trygg omgivning och god omvårdnad

Attendo Kombo Danska vägen erbjuder stödboende för psykiskt funktionshindrade män och kvinnor i alla åldrar. Genom en trygg omgivning och god omvårdnad skapar vi en miljö där det är lätt för individen att utvecklas i sin egen takt och utifrån sin förmåga. Vi erbjuder ett boende där trygghet och trivsel går hand i hand med den självklara rätten till integritet och respekt.

Boendet

Gemensamma måltider för den som vill

På Attendo Kombo Danska vägen finns det elva rum, alla med egen dusch och toalett. I sex av rummen finns det möjlighet att laga mat, vilket innebär att våra boende succesivt kan börja ta hand om sitt eget hushåll. Alltid med stöd av personal i den utsträckning man själv önskar och har behov av. På markplan finns ett stort gemensamt vardagsrum samt ett gemensamt kök där vi serverar frukost och middag för de som inte vill äta ensamma.

Klicka här för att se fler bilder från verksamheten

Omsorg

Brukarna skall stärkas i sin vardag

Vårt mål är att våra hyresgäster skall stärkas i sin vardag och därmed kunna klara ett eget boende med eller utan stöd. Tillsammans gör vi en personlig genomförandeplan utifrån våra boendes behov och önskemål. Dagliga sysslor utförs tillsammans med vår erfarna och utbildade personal. Vi arbetar utifrån att de som bor hos oss ska vara så delaktiga i sin egen vardag som möjligt.

Vi som arbetar på Danska vägen är psykiatrisjuksköterska, stödpedagoger, stödassistenter eller har annan likvärdig utbildning. Verksamhetschef, platsansvarig och kvalitetsansvarig finns alla på plats på Danska vägen och boendet är bemannat dygnet runt.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.7032933,"lng":11.9893669},"content":"<h4>Attendo Kombinationsboende Danska vägen, Servicebostad för vuxna inom socialpsykiatrin i Göteborg</h4><p>Danska vägen 21 </br> 412 74 Göteborg </br> Västra Götalands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.7032933,11.9893669' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Danska vägen 21,
412 74 Göteborg
Västra Götalands län

Öppna vägbeskriving