Har du frågor om äldreboende? Kontakta oss idag på 010-140 10 70.

Attendo Skogstäppan

Täppans väg 19 , Stockholm

Välkommen till oss

Mia Falk, Verksamhetschef

Fakta

Typ av verksamhet
Socialpsykiatri
Antal platser
7
Talade språk
Svenska

Boendet

Särskilt boende för vuxna

Attendo Skogstäppan är ett särskilt boende för vuxna. Till oss kan du komma som har någon form av funktionsnedsättning. Tillsammans med våra medarbetare tar vi fram det du behöver för att stärka dina praktiska och sociala förmågor, allt utifrån dina förutsättningar och önskemål. Hos oss finns medarbetare under dygnets alla timmar vilket gör att du kan få hjälp och stöd när helst du önskar eller behöver det. Vi vänder oss till dig med dubbeldiagnoser, bipolaritet, depression och ångest, personlighetsstörning, psykos och självskadebeteende.

Här finns sju lägenheter i markplan. Om du bor hos oss har du en egen lägenhet med sovrum, kök, toalett och dusch. Det finns gemensamt vardagsrum och kök. Dessutom finns en fin uteplats med tillhörande trädgård.

Busshållplats finns ca 200 meter från Skogstäppan. Ett litet centrum ligger ca 4 km härifrån. Skogstäppan ligger naturskönt med skogen som granne.

Sysselsättning & Aktiviteter

Individanpassade aktiviteter

För oss är det viktigt att hjälpa till med en meningsfull vardag. Möjlighet att delta i kommunens dagliga verksamhet finns, likaså hjälper vi till med de kontakter som behövs om du är exempelvis arbetssökande. Attendo har lång erfarenhet att erbjuda individanpassade aktiviteter riktad till olika typer av funktionsnedsättningar, variationen och utbudet av olika verksamheter och aktiviteter är stor. Medarbetarna informerar löpande om dessa. Skogstäppan har ett aktivitets hur där plats för skapande och träning finns.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.477182,"lng":18.261546},"content":"<h4>Attendo Skogstäppan</h4><p>Täppans väg 19 </br> 184 92 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.477182,18.261546' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Täppans väg 19 ,
184 92 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving