Arbetsterapeut och sjuksköterskor

Vill du vara med och utveckla vårat nya äldreboende i Visby

Vi söker legitimerade sjuksköterskor och arbetsterapeut med stort intresse för äldreomsorg.

Ni kommer att arbeta i team i nära samarbete med sjukgymnast  och omvårdnadspersonal. I ditt uppdrag som arbetsterapeut/sjuksköterska ingår att både självständigt och tillsammans med kollegor och övriga yrkeskategorier ansvara för bedömningar, åtgärder, dokumentation samt handledning och utbildning av omsorgspersonalen. På Attendos äldreboenden pågår ett ständigt utvecklingsarbete och vi förutsätter att du tycker att det är stimulerande att leda och genomföra projekt. Ni kommer tillsammans ansvara för att vården hela tiden utvecklas.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/arbetterapeut. Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbete, du som är nyexaminerad är välkommen med din ansökan. Som person är du självständig, flexibel och har en god förmåga att handleda personal.

 

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss:

Ansökningar till tjänsten som sjuksköterska skickas till biträdande regionschef  marcus.falt@attendo.se   tel :0708-764437

Ansökningar till tjänsten som arbetsterapeut skickas till  verksamhetschef agneta.pettersson@attendo.se   tel: 0708-764498

 

Kontakt

Agneta Pettersson

070-8764498
agneta.pettersson@attendo.se

Ansök här

Ladda upp ditt CV
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)
Personligt brev
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)

När du söker en tjänst hos oss är Attendo ansvarig för dina personuppgifter och behandlar dessa för att kunna hantera din ansökan. Om du vill ha mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa Information om behandling av dina personuppgifter vid rekrytering.. Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss.