Attendo Hemtjänst söker personal

Attendo söker personal till hemtjänsten dag, kväll och helger i Västerås.

Vi på Attendo söker Dig som vill ge de äldre en god service och omvårdnad. Så väl ny som erfaren får du möjlighet att växa i din yrkesroll. Vi arbetar i team med sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. Professionerna finns nära till hands och samverkar dagligen med dig som arbetar hos oss. Du ansvarar själv för ditt arbete hos kunder och i samråd med denna planerar och utför du insatserna utifrån kundens behov. Vi har stor tillförlitlighet till din kompetens och flexibla tänk och vill tillsammans med dig skapa en god relation med kunder, närstående och övriga aktörer.

Arbetsuppgifter: Du ska hjälpa personer med varierade omvårdnadsbehov i det egna hemmet. Arbetsuppgifterna tillhandahas i din arbetstelefon och innefattar till omvårdnadsinsatser och delegerade HSL-uppgifter.

Kvalifikationer: Erfarenhet av omvårdnadsarbete i ordinärt boende är meriterande. Behärska svenska språket i tal och skrift. Att kunna cykla är ett krav och B-körkort är meriterande. Datavana krävs då alla system är datoriserade.

Vi ser fram emot att fräffa Dig som vill ingå i vårt sammansvetsade hemtjänstteam. Varmt välkommen att skicka Din ansökan till oss!

För att söka tjänsten skickar du din ansökan till kontaktpersonens e-mailadress inom ansökningstiden. Ange annonsens rubrik i ämnesraden i e-mailet med ditt CV och ett personligt brev. Intervjuer kommer att ske löpande och därför kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Saknar du rätt kompetens för tjänsten kommer vi inte att kontakta dig.

Kontakt

Anneli Norgrann
kundvalskoordinator


anneli.norgrann@attendo.se

Ansök här

Ladda upp ditt CV
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)
Personligt brev
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)

När du söker en tjänst hos oss är Attendo ansvarig för dina personuppgifter och behandlar dessa för att kunna hantera din ansökan. Om du vill ha mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa Information om behandling av dina personuppgifter vid rekrytering.. Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss.