Positionen inte längre tillgänglig

Attendo Råbyvägen söker semestervikarier

Sommar 2019/omvårdnadspersonal

Attendo Råbyvägen är ett nybyggt modernt äldreboende med ljusa, trevliga och öppna lokaler. Boendet har 78 platser, 18 platser är demens och 60 platser är omvårdnad. Råbyvägen öppnade i maj 2018 och vi arbetar efter konceptet Sport och Spa, detta innebär att hälsobegreppet genomsyrar hela verksamheten. Varje dag erbjuds ett stort utbud av aktiviteter, både individuellt och i grupp.

Är du intresserad av att arbeta inom äldrevården kan vi erbjuda en trevlig och utvecklande arbetsplats med en engagerad arbetsgrupp. Schemat innehåller dagtid, kväll och helg. Förutom sedvanliga omvårdnadsuppgifter ingår kontaktmannaskap för i snitt 2 boenden.  Tillsammans med dina kolleger arbetar du för att ge bästa möjliga vård till våra boenden. Vi söker dig som har ett genuint intresse för äldrevård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. God svenska både i tal och skrift är ett krav. Du arbetar tillsammans med sjuksköterska och rehabpersonal för att göra det bästa för våra boenden i deras vardag. Arbetet ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Struktur, rutiner och planering och glädje är nyckelord för att verksamheten ska fungera på ett tryggt och säkert sätt.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller är vårdbiträde med erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg. Har du erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom så är detta ett plus. Dokumentationsvana är ett krav, vi dokumenterar i systemet Siebel.

Då vi arbetar med konceptet Sport och Spa ser vi gärna att du har ett intresse för aktivitet, friskvård och hälsa.

Vi ser helst att du har möjlighet att arbeta under vecka 24-32, samt att du vill fortsätta som timvikarie även efter sommaren.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande

 

Kontakt

Anna Palm

070-865 57 20
anna.palm@attendo.se