Fysioterapeut

Vi har ett drömjobb för dig!

Vårt rehabteam behöver en vikarie för en som kommer att vara föräldraledig. Vårt team består av fysiorterapeuter och arbetsterapeuter som tillsammans med våra sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden arbetar med att ge en god vård och omsorg till våra boende. I arbetsuppgifterna som fysioterapeut ingår bland annat aktivitets- och funktionsbedömning, utföra träning med våra boende och utforma träningsprogram som omvårdnadspersonalen kan utföra, hjälpmedelsförskrivning, fallprevention och att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningsteknik. Som fysioterapeut är du en del av verksamhetens ledningsgrupp och arbetar tillsammans med verksamhetschef samt övriga teamet för att utveckla och driva verksamheten framåt.

 

Anställningsform: Vikariat 100%

Arbetstid: Dagtid 40 tim/v

Tillträdesdatum: 17/6-2019 --30/4-2020

Körkort är ett krav

Arbetet är inom Attendos äldreboende i Västerås

 

 

 

Mer om dig

Du ska ha ett stort engagemang för äldreomsorg, ha ett positivt förhållningssätt, vara flexibel, ansvarstagande och serviceinriktad samt har en god samarbetsförmåga. Du ska kunna uttrycka dig i svenska i tal och skrift samt kunna dokumentera i datajournal

 

Kontakt

Ansök här

Ladda upp ditt CV
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)
Personligt brev
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)

När du söker en tjänst hos oss är Attendo ansvarig för dina personuppgifter och behandlar dessa för att kunna hantera din ansökan. Om du vill ha mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa Information om behandling av dina personuppgifter vid rekrytering.. Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss.