Fysioterapeut Attendo Hemvård Norrtälje

Vi utökar nu med ytterligare en fysioterapeut

Attendo Hemvård Norrtälje arbetar med hemtjänst, hemsjukvård och hemrehabilitering på uppdrag av Norrtälje kommun. Här arbetar du i team med erfarna arbetsterapeuter, sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor. Arbetet är omväxlande och innebär att du arbetar långsiktigt och förebyggande likväl som att du hanterar ärenden av mer akut karaktär.  Rollen som fysioterapeut i hemvården innebär stora möjligheter att påverka verksamhetens innehåll såväl som den egna arbetsdagen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat aktivitets- och funktionsbedömning, hjälpmedelsförskrivning, fallprevention samt att handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningsteknik. Du kommer i nära samarbete med Verksamhetschef och Biträdande verksamhetschef samt övriga HSL-gruppen driva verksamheten framåt i vårt pågånde utvecklings- och förbättringsarbete.

För att öka effektiviteten och tillgängligheten för våra kunder har du tillgång till verksamhetsbil och cykel. Det innebär att vi förväntar oss att du har B-körkort och kan cykla. Krav för tjänsten är att du är legitimerad fysioterapeut. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Adress: Kungsgatan 2,76144, Norrtälje

Vi kontrollerar belastningsregister på alla som blir aktuella för anställning hos oss.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

För frågor gällande arbetet och arbetsplatsen är du välkommen att kontakta Leg. Fysioterapeut Solveig Hareland 072-1422268 eller Leg. Arbetsterapeut Anne Öhman 070-2866320

Kontakt

Zlatan Hadziavdak
Verksamhetschef

072-3940101
Zlatan.Hadziavdak@attendo.se

Ansök här

Ladda upp ditt CV
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)
Personligt brev
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)

När du söker en tjänst hos oss är Attendo ansvarig för dina personuppgifter och behandlar dessa för att kunna hantera din ansökan. Om du vill ha mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa Information om behandling av dina personuppgifter vid rekrytering.. Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss.