Omvårdnadspersonal till Attendo Regemetsgatan Gotland

Vill du vara med och starta upp Attendos nya Livstilsboende?

Om företaget

Attendo är Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag och erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Företaget med sina drygt 17 000 medarbetare omsätter årligen 7 miljarder kronor och finns idag på ett 70-tal orter från Malmö i söder till Kalix i norr samt i Norge och Danmark. Attendo befinner sig nu i ett expansivt skede och söker löpande fler engagerade medarbetare som kan bidra till en hög kvalitet i omsorgen.

Attendo Region Egen regi Syd startar nu rekrytering av omvårdnadspersonal för vårt nya boende som Attendo bygger i Visby. Attendo Regemetsgatan har 58 platser och planeras att stå klart första kvartalet 2020. Boendet är ett livstilsboende med inriktning kultur och nöje.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska/vårdbiträde ansvarar du för att ge våra kunder en god vård och omsorg av hög kvalitet i enlighet med vad som har överrenskommits med brukaren i genomförandeplanen. Detta omfattar bland annat:

  • Personlig omvårdnad och omsorg

  • Att tillvarata brukarens egna resurser

  • Aktivering och social samvaro med brukarna samt utevistelse

  • Att förbereda, laga och servera måltider

  • Dokumentation enligt SoL

  • Medicindelegering

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg eller intresse av att arbeta med människor. Undersköterskeutbildning är meriterande. Du har möjlighet att jobba både dag, kväll samt helg eller natt. Du behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift och vi ser gärna att du har vana att arbeta med digital dokumentation. Du är kommunikativ och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är ansvarstagande och engagerad i ditt arbete och vill arbeta med kunden i centrum. Du klarar av att arbeta i stundvis högt tempo och du vill skapa innehållsrika dagar för våra kunder. Vi värdesätter personliga egenskaper som är värdeskapande för vår verksamhet! Vi begär utdrag från polisens belastningsregister.

Stämmer detta in på just Dig är du välkommen att skicka in ditt personliga brev och CV.

 

Adress: Kattsundsgatan 15, 211 26 Malmö

Ansök här

Ladda upp ditt CV
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)
Personligt brev
(Format: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB eller mindre)

När du söker en tjänst hos oss är Attendo ansvarig för dina personuppgifter och behandlar dessa för att kunna hantera din ansökan. Om du vill ha mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter kan du läsa Information om behandling av dina personuppgifter vid rekrytering.. Om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter eller om du vill utöva någon av dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss.